1mzeta 21.10.06, 21:57 Czy ktoś to ma, jak to leczyć, czy trzeba iść do lekarza czy można kupić ogólnodostępne leki w aptece bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: Onycholiza ? 21.10.06, 22:03 ktoś ci tak dokładnie postawił diagnozę i nie powiedział, co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Onycholiza ? 22.10.06, 02:50 1mzeta napisała: > Czy ktoś to ma, jak to leczyć, czy trzeba iść do lekarza czy można kupić > ogólnodostępne leki w aptece bez recepty? Skoro nie wiesz takich rzeczy, to skąd wiesz, że masz onycholiżę ??? S. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Onycholiza ? 22.10.06, 16:41 Dzięki za takie "dobre rady i spostrzeżenia" ale moje pytanie brzmiało inaczej, a swoją drogą kto powiedział że to mnie dotyczy-tylko konkretne odpowiedzi proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Onycholiza ? 22.10.06, 16:50 1mzeta napisała: > Czy ktoś to ma, jak to leczyć, czy trzeba iść do lekarza czy można kupić > ogólnodostępne leki w aptece bez recepty? Skąd ktoś, kogo to pytanie dotyczy, wie, że ma onycholizę, skoro nie wie takich rzeczy ? A jeśli wie, to dlaczego tej osoby się nie zapytasz ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Onycholiza ? 22.10.06, 21:18 A co ma piernik do wiatraka, wiesz coś na temat choroby, masz,miałeś, zanasz przypadki to pisz, nie wiesz nic to nie zaśmiecaj wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Onycholiza ? 22.10.06, 22:34 1mzeta napisała: > A co ma piernik do wiatraka, Ma to, że skąd ktoś, kto nic nie wie o chorobie może wiedzieć, że ją ma ? > wiesz coś na temat choroby, Oczywiście, że wiem. Potrafię używać Google. > masz,miałeś, Nie mam. Nie miałem. > zanasz przypadki to pisz, nie wiesz nic to nie zaśmiecaj wątku. Ech... Niewdzięczność ludzka nie ma granic. Ja wątek pracowicie podnoszę, a tu takie podziękowanie... S. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Onycholiza ? 22.10.06, 22:46 No to dzięki za takie podnoszenie-jak tak podnosisz ludzi na duchu...eh... Odpowiedz Link Zgłoś
tigerness.74 Re: Onycholiza ? 22.10.06, 22:54 O onycholizie można wchodząc w następujące linki: www.vita.csc.pl/paznokcie.php www.resmedica.pl/zdart10007.html www.grabieniec.pl/pokaz_artykul.php?id_artykulu=344 heh.pl/net/?qt=onycholiza Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Onycholiza ? 23.10.06, 12:39 Dzięki, chociaż jedna normalna odpowiedź.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś