Dodaj do ulubionych

Clivita, Vision ?? czy warto

29.10.06, 10:06
Witam jestem po wiżycie u lekrza medycyny który jednoczesnie jest lekarzem homeopatom i irydologiem. Potwierdziły sie moje podjerzenia (oczywiscie nic nie sugerowałam lekarce) co do tarczycy (oczywiscie bedę robić jeszcze badania) ale.......... własnie dostałam kilka leków Calivity i Vision i tak sie zastanawiam czy to troche nie jakiś szarlatanizm :) choc wiem wiem sama sie wybrałam do tej lekarki. Oczywiście nie tylko tarczyca mi wyszło co zresztą podejrzewałm ...Dostałam między innymi Beesk (vision) Paraprotex (calivita) full spectrum (calivita) i coś tam jeszcze i w związku z tym ze troche to kosztuje to mam pytanie do was czy warto ??
pozdr
Obserwuj wątek
    • roxi-fm up 29.10.06, 17:14
    • rkkrakow Re: Clivita, Vision ?? czy warto 29.10.06, 22:48
      to są wszystko suplementy diety i w zwiazku z tym Cie nie wylecza bo lekami nie
      sa, jednak i znaczaco nie zaszkodza. idz do endokrynologa (bo watpie zeby ten u
      ktorego bylas byl specjalista) i niech on postawi diagnoze i zaleci leczenie w
      miare potrzeb. Mozesz sobie wykupic jedne suplemencik zamiast trzech-efekt
      pewnie i tak bedzie ten sam. Swoja droga ciekawe ile ten nawrocony lekarz
      dostaje za reklamowanie tych preparatow. Jeszcze jedno - czesto lekarze
      przepisuja suplementy osobom ktore koniecznie chca jakies leki bo sama uwazaja
      ze sa chore i tylko czekaja zeby je leczyc. Wtedy zamiast lekow ktore sa zbedne
      daja sie suplementy, ale za tyle kasy to juz przesada lekka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka