Dodaj do ulubionych

bol glowy!!! co robic?

24.11.06, 14:20
Witam, mam powazny problem.Od 2 miesiecy bez przerwy mam uczucie slabosci,
ucisku w glowie.Coraz bardziej sie tym martwie.Zwlaszcza,ze mieszkam w
Edynburgu i do Polski przyjade za 2 miesiace.Czy ktos moglby mi powiedziec co
moze byc przyczyna takich objawow? Bylam w Edynb. u lekarza ale
zbagatelizowal te objawy.
Za wszelkie rady bylabym wdzieczna.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tigerness.74 Re: bol glowy!!! co robic? 24.11.06, 15:02
      Witaj
      Pytasz się nas na forum co może być przyczyną "uczucia słabości", "ucisku w
      głowie"...Zapewne różne mogą być przyczyny-ale co-mamy zgadywać? Tego chcesz?
      A nie lepiej przejść się do innego lekarza neurologa tam w Edynburgu i jemu
      naświetlić problem? Może ten lekarz skieruje Ciebie na badania-np. MR czy TK?
      Domyślam się, że jest to dla Ciebie kłopotliwe i kosztowne, ale z drugiej
      strony co będzie, jeśli objawy będą się nasilać a Twój stan pogarszać?
      • magdaeugenia Re: bol glowy!!! co robic? 24.11.06, 17:33
        - tigerness.74 jestem pierwszy raz na takim forum i wydaje mi sie, ze moj
        problem i forma w jakiej go przedstawilam nie odbiega od innych komentarzy.
        "ale co-mamy zgadywać? Tego chcesz?" jezeli nie masz ochoty na przyjemniejsze
        komentarze to po prostu do mnie nie pisz.
        • to_jaaa Re: bol glowy!!! co robic? 24.11.06, 17:45
          ale tiger ma rację - mamy zgadywać? może to reakcja nerwicowa (a to uczucie
          slabości to też w glowie?) a może nie
          • incognitto Re: bol glowy!!! co robic? 24.11.06, 17:47

to może być guz, albo tetniak, ktory w każdej chwili może pęknąć
            lepiej idź do lekarza, bo guz może już być przerzutowy i kto wie czy nie masz raka gdzie indziej np w oskrzelach, albo we krwi, stad ta slabość
            • j2334 Re: bol glowy!!! co robic? 24.11.06, 18:13
              Mozna na tym forum o wiele rzeczy pytac,ale w Twoim przypadku jednak
              zasiegnelabym rady wlasnie u lekarza.Przyczyn tego stanu moze byc mnostwo.Jesli
              tamten lekarz Ci nie pomogl,poprostu idz do innego.Nie ma z tym zartow.
    • green_land Re: bol glowy!!! co robic? 24.11.06, 20:09
      No to Cie podbudowali...

Może to rzeczywiście coś poważnego, ale stresy potrafią wyprawiac także rożne
      rzeczy z organizmem.
      Jedno jest pewne - wizyta u neurologa powinna rozwiac watpliwości, nawet jeżeli
      miało by to Cię trochę kosztowac - czasami warto tym sposobem uciszyc nerwy i
      rozwiac watpliwości.
      • magdaeugenia Re: bol glowy!!! co robic? 24.11.06, 23:39
        dzieki za odpowiedzi, ja sama jak tylko mam jakies niepokojace objawy mysle o
        najgorszym i to napewno nie pomaga w lepszym samopoczuciu.No coz trzeba bedzie
        zrobic runde po lekarzach.Dosc czesto robie badanie krwi bo lubie wiedziec, ze
        jest ok, sa w porzadku wiec mam nadzieje,ze to przez stres.
    • olka981 Re: bol glowy!!! co robic? 25.11.06, 15:14
      ja mialam podobnie prawie co drugi dzien zaczelam brac masaze glowy i szyji i
      dzieki bogu minelo -sprobuj tez masazy jak wyniki beda dobre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka