aeternus13 04.12.06, 16:54 bardzo marzną mi ręce kiedy jestem w domu, pomimo tego że w mieszkaniu jest w miarę ciepło mam lodowate ręce. jest to bardzo nieprzyjemne uczucie i przeszkadza w kontaktach z innymi ludzmi. czy coś mozn z tymzrobić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aeternus13 Re: zimne ręce 04.12.06, 16:55 sorry za ten link na dole zapomniała go usunąć Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: zimne ręce 04.12.06, 18:47 Trzymam właśnie prawą dłoń na myszce i mam ją lodowatą, mimo iz lewa jest ciepława. Też mam zawsze bardzo zimne ręce i stopy i niespecjalnie mogę coś na to poradzic. Kupiłam sobie nawet ADR4, ale mimo,iż jest lepiej niz parę lat temu, to nie mogę powiedziec, by zmieniło się to w jakiś bardzo znaczący sposób. Jak to często słyszę: "taka pani uroda"... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
aeternus13 Re: zimne ręce 04.12.06, 21:30 cięzka sprawa, ja mam teraz lodowate rece, jedyne rozwiązanie jakie znalazłam na necie to: www.allegro.pl/show_item.php?item=145890941 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=524819 Odpowiedz Link Zgłoś
aeternus13 Re: zimne ręce 04.12.06, 22:44 a jak sprawdzić krazenie, ja zrobiłam podstawowe badanie krwi wszystko było w normie Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: zimne ręce 06.12.06, 10:52 Ja mam tarczycę ok. A krążenie? Ciśnienie nawet jak miałam wysokie, to było mi zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuus Re: zimne ręce 06.12.06, 20:45 tez mam wiecznei ten problem, mam niskie cisnienie, jakos sie juz przyzwyczailam ze wiecznie mam np lewa reke lodowata a prawa goraca;/ Odpowiedz Link Zgłoś