domiwika 05.12.06, 23:02 czy powinien iść jeszcze do pediatry czy do internisty? wg. naszej przychodni chodzi do pediatry. ale jakie jest wasze zdanie? ja myśle że powinien już chodzić do lekarza dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzehuu Re: do jakiego lekarza z 17- latkiem 05.12.06, 23:08 do 18 lat do pediatry :) takie przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
anka9910 Re: do jakiego lekarza z 17- latkiem 05.12.06, 23:12 W ubiegłym roku miałam ten sam problem i zadzwonilam do rejestracji w tej sprawie. Pani powiedziała że do lekarza dla dorosłych przepisuje się od ukończenia 17 roku życia.,ale nie trzeba się tego ściśle trzymać.Parę miesięcy nie robi róznicy.W mojej przychodni jest teraz dwóch lekarzy rodzinnych ze specjalnością internista i pediatria tak że chodzą do nich zarówno dzieci jak i dorośli Odpowiedz Link Zgłoś
domiwika Re: do jakiego lekarza z 17- latkiem 05.12.06, 23:27 dzięki za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
joannaagata Re: do jakiego lekarza z 17- latkiem 06.12.06, 17:01 aaaale ale, u mnie - w warszawie do pediatry tylko do 16 roku życia... Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: do jakiego lekarza z 17- latkiem 06.12.06, 18:47 U nas pediatra przyjmuje do chwili ukonczenia 19 roku.Niedawno moj syn tyle skonczyl i w tym momencie musial odejsc,choc bylo to trudne rozstanie.Troche to takie smieszne ,dorosly czlowiek a idzie do pediatry.Byc moze w innych przychodniach jest inaczej,a moze zalezy to od lekarza? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: do jakiego lekarza z 17- latkiem 06.12.06, 23:21 Osoba 19-letnia, szczegolnie dziewczyna, to juz dojrzaly pod kazdym wzgledem czlowiek ... Taka dziewczyna moze byc juz matka dwojga dzieci i dalej ma chodzic do pediatry??? Dziwne przepisy! Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: do jakiego lekarza z 17- latkiem 07.12.06, 11:35 pia.ed napisała: > Osoba 19-letnia, szczegolnie dziewczyna, to juz dojrzaly pod kazdym > wzgledem czlowiek ... > Taka dziewczyna moze byc juz matka dwojga dzieci i dalej ma chodzic > do pediatry??? > Dziwne przepisy! Dla mnie tez dziwne,mam akurat syna ,a pediatra to mezczyzna,.Moze to wynika z zaufania do lekarza? Faktem jest ,ze leczyl go do 19 roku zycia.Zreszta taka sama informacje uzyskalam w glownej kartotece przychodni dzieciecej.Przychodnia duza. Odpowiedz Link Zgłoś