Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 06:45 Podejrzanie nieprzytomnie i długo śpię ostatnio. Poza tym musze się zmuszać do wstawania. Zimą tak nie było. Nic nie rozumiem. Czy Wy też tak macie? Dzień aaaaaa.....dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Sen zimowy teraz? 10.06.03, 06:51 W zimie człowiek śpi przykryty po same uszy i nic mu nie przeszkadza a w lecie ledwo przykryty i .........chodzi śpiący :))) dobre ranko wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sen zimowy teraz? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 06:58 He, to mi wszystko wyjaśnia :) Muszę się przykrywać po same uszy, albo jeszcze wyżej, to może będzie tak, jak zimą. Witaj ranny ptaszku Mawyrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Sen zimowy teraz? 10.06.03, 07:11 Sen zima jest przyjemny, bo na dworze bardzo zimno, a pod kołderką zaciągniętą na uszka bardzo ciepło :-) A w lecie jest odwrotniec :-) Dzień Dobry Maryjko:) Miłego dnia i dużo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Sen zimowy teraz? 10.06.03, 15:35 czyzbys maryjko to ty byla ta panna???? no wiesz, ktora:))) sennosc jest jednym z objawow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sen zimowy teraz? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 21:43 Oczywiście, ze jestem tą panną, od urodzenia zresztą. Zawsze coś mi sie roiło w głowie, to dlaczego nie miałaby mi sie roić ciąża? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Sen zimowy teraz? 10.06.03, 22:42 i tajemnica wyjasniona:))) nikt juz nie bedzie lamal zebow na tym, ftora to ftora kuma:))) tatusiem siem nie przejmuj! szyszka mu w oko:) na pieluchy nazbieramy! Odpowiedz Link Zgłoś