krzysztofm30 08.01.07, 22:15 macie jakis sposob, lek, ktory polecalibsci na te dolegliwosc - podobno dobry jest procto glyvenol w czopkach na razie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gogam25 Re: hemoroidy 10.01.07, 16:48 Witam - istnieje wiele czopków, maści na hemoroidy (w tym ProctoGlyvenol, o którym piszesz, uważany za jeden ze skuteczniejszych, jak również Hemorectal, Posterisan, Rectosol, neo-aesculan itd. a nawet kuracja ziołowa na hemoroidy), ale radze jednak udać się do proktologa. On po zbadaniu zaleci najodpowiedniejsze leczenie. Ty na własna rękę możesz wypróbować wiele z dostępnych środków, ale moim zdaniem wizyta ta prędzej czy później będzie konieczna. Pamiętaj przy tym, iż środek skuteczny w jednym przypadku może nie skutkować w innym. pozdrawiam gosia m. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiami1 Re: hemoroidy 10.01.07, 18:23 dla mnie akurat najlpszy jest Posterisan maść, ma wygodną końcówkę itd. tylko ze u mnie to szczelina... Odpowiedz Link Zgłoś
kortyzol Re: hemoroidy 10.01.07, 20:53 sylwiami1 napisała: > dla mnie akurat najlpszy jest Posterisan maść, ma wygodną końcówkę itd. tylko > ze u mnie to szczelina... > polecam MUSK HEMORRHOIDS OINTMENT CHINSKA W ZIELARSKICH. Odpowiedz Link Zgłoś