cn_tower 04.02.07, 16:22 wkurza mnie to maksymalnie, morfologia w normie, ob też, to tyle z podstawowych a ja ciągle się czuję złamana jak przy grypie, do tego jestem meteopatką, macie jakieś sugestie co może mi być, na czym się skupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 04.02.07, 17:08 cn_tower napisała: > wkurza mnie to maksymalnie, morfologia w normie, ob też, to tyle z > podstawowych a ja ciągle się czuję złamana jak przy grypie, do tego jestem > meteopatką, macie jakieś sugestie co może mi być, na czym się skupić? Może trzeba Cię w gips włożyć ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
cn_tower Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 04.02.07, 18:07 kurcze może i tak by było najlepiej ale kto się tego podejmie:( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 04.02.07, 18:49 cn_tower napisała: > kurcze może i tak by było najlepiej ale kto się tego podejmie:( I ile gipsu by było trzeba zużyć. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
justka78 Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 06.02.07, 00:58 no ja tez tak mam...juz 5-ty rok. Jakbym codziennie miala grype. Ale w zadnym badaniu nic konkretnego nie wyszlo, wiec niestety nie moge nic podpowiedziec ani z diagnoza ani z leczeniem :( Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 04.02.07, 21:28 cn_tower napisała: > wkurza mnie to maksymalnie, morfologia w normie, ob też, to tyle z > podstawowych a ja ciągle się czuję złamana jak przy grypie, do tego jestem > meteopatką, macie jakieś sugestie co może mi być, na czym się skupić? A kiedy byłaś na urlopie ? Może za mało witaminek, najlepiej w postaci warzyw i owoców ? Za dużo stresu ? Za mało ruchu ? Jakaś choroba nie dająca zmian w badaniach podstawowych ? Tysiące powodów... S. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 04.02.07, 23:24 Czesto pierwszym objawem depresji jest "uczucie choroby". Chorzy na depresje szukaja w sobie choroby somatycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wawan1 Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 05.02.07, 12:28 Dużo chorób zakaźnych na początku tak się manifstuje, np. cytomegalia, mononukleoza, toxoplazmoza, no i moja ulubiona borelioza:) Odpowiedz Link Zgłoś
myalgan Re: Od czego wrażenie ciągłej choroby 25.02.07, 07:17 no i tu wawan1 ma racje a do tego jeszcze moze byc fibromialgia nie zycze nikomu nie da sie wyleczyc jest bardzo uciazliwa wypowiadam sie na temat fibromialgii bo na dzien dzisiejszy te chorobe mam stwiedzona szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś