Gość: DOMA IP: 212.109.141.* 09.05.03, 15:51 JAK POZBYC SIE OKROPNYCH , BRAZOWYCH PLAM PO OPALANIU NA SOLARIUM. MAM JE POD OCZAMI I NA CZOLE. WIEM TROCHĘ PRZESADZIŁAM :( Z TWARZY ZESZŁA MI SÓRA ,ALE NIESTETY NIE WSZYSTKA. CO ROBIĆ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tessa13 Re: PLAMY PO SOLARIUM 09.05.03, 16:04 Hallo Doma, jako pierwsza pomoc: makijaż Camouflage (powinien być dokładnie dobrany do koloru cery). Poza tym kosmetyczka może usunąć plamy kwasem witaminy A (są też kremy rozjaśniające, ale to trwa) lub kwasem glikolowym. Nie jest tanie, ale bardzo skuteczne. Tego w każdym razie nie powinnaś robić sama, bo samemu można sobie paskudnie poparzyć buzię. Pozdrawiam Tessa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: PLAMY PO SOLARIUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:14 koniecznie chroń skórę przed słońcem wysokim filtrem pow.50 idź do deramtologa; zabiegi wykonywane przez kosmetyczkę mogą być zbyt mało skuteczne (poza tym kosmetyczka nie może się posługiwać kwasem witaminy A) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: PLAMY PO SOLARIUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 19:09 www.wizaz.pl/news/index.php?itemid=176 Odpowiedz Link Zgłoś