beata197112 20.04.07, 22:21 Witam.Palę od 15 lat.Chciałabym rzucić ale nie potrafię.Słyszałam że Zyban pomaga.Czy są jakieś przeciwwskazania zdrowotne do stosowania tego leku? Czy może on uzależniać ? Dziekuje za informacje i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkowamama Re: Zyban 23.04.07, 14:05 www.niepal.pl/n/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=70 Nic sama nie wiem, nie stosowałam. Chcę Ci powiedzieć, że może nie bedzie wcale tak źle. Ja tez spodziewałam się koszmaru, histerii, deliry.... I jest dobrze, bez żadnych wspomagaczy. Mój ojciec jest bardzo słaby psychicznie i ma słabą wolę. A sam jest w szoku, że daje radę 3-ci dzień bez większych problemów, a tylko z plastrami, słonecznikiem i landrynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
wubek Re: Zyban 25.04.07, 04:39 Bralem Zyuban przez 2 miesiace w czasie rzucania palenia. Zadnych skutkow ubacznych nie odczuwalem, ani nie uzaleznilem sie. Szczerze mowiac nie odczulem rowniez dzialania leku, wyglada na to, ze jest to rodzaj wsparcia psychicznego- wierzysz w to, ze cos Ci pomaga. Palenie rzucilem, ale na ile jest to zasluga Zybanu? Nie jestem w stanie powiedziec. Zycze powodzenia i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
marzenian Re: Zyban 10.02.14, 19:25 Witam odsprzedam opakowanie zybanu mąż kupił 2 opakowania ale wystarczyło jedno i nie pali już miesiąc wiecej info marzenian@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
psi-arz Re: Zyban 14.06.14, 11:56 zyban został już wycofany ! - ja,zamiast zybanu,brałem Champix.Kuracja trwała 3 miesiące i okazała się bardzo skuteczna - już po dwuch tygodniach przestałem odczuwać ochotę na zapalenie papierosa.Przedtem paliłem przez ok.40 lat dwie paczki dziennie ! Niestety,po 5 latach niepalenia,na imprezie ajkoholowej,zapaliłem,i palę znowu ! Odpowiedz Link Zgłoś