ela2225 12.07.07, 10:44 Ostatnio zle się czuję mam okropne zawroty głowy. Chyb apora odwiedzić lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskotka Re: Żle się czuję 12.07.07, 13:50 Chyba tak i to nie do strajkującego. :) Czasem zakręci mi się w głowie ale to zawroty raczej nie są. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ela2225 Re: Żle się czuję 13.07.07, 14:26 Właśnie mam nadzieje ze moj aPani doktor nie strajkuje Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Żle się czuję 13.07.07, 15:18 No ja już się żaliłam na forum nerkowym, że mam same problemy z tym strajkiem. Ciekawe czy w sierpniu moja nefrolog mnie przyjmie. Miałam mieć badania, ale ciakwe kto mi je zrobi, tym bardziej, że w grudniu żegnam się z poradnią dziecięcą i szukam nefrologa w moim mieście. Dobrze, że apteka czynna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tina51 Re: Żle się czuję 27.07.07, 15:04 Ja tez ostatnio okropnie się czułam słabości ,zawroty głowy i najgorsze skoki ciśnienia,tłumaczyłam pogodą ale przypadkowo znalazłam się na pogotowiu z powodu ukąszenia przez COŚ co miało swoje skutki,przy zleceniu dodatkowych badań okazało się że mam bardzo niski poziom potasu który przyczynia się do takiego osłabienia szczególnie latem a więc pomidorki ,banany i oczywiście tabletki z potasem Odpowiedz Link Zgłoś