ulka1964 26.08.07, 11:56 Czy po diecie kopenhadzkiej jest efekt jojo.Co o tej diecie sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur.kalinski Re: dieta kopenhadzka a jojo 27.08.07, 10:01 O diecie kopenhadzkiej pisano na tym forum wiele - wystarczy wrzucić w wyszukiwarkę. Ma ona prawie tyle samo zwolenników, co i przeciwników. Ja należę do tych drugich ponieważ, pomijając doraźne efekty dieta ta nie uczy prawidłowych zachowań żywieniowych i jest zabójcza dla żołądka (kawa na czczo???). Jeżeli zaś chodzi op efekt jo-jo - w zasadzie w przypadku każdej diety istnieje takie ryzyko. Podstawą jest tutaj wytrwałość i umiejętność właściwego zakończenia kuracji dietetycznej i przejścia do "normalnego" sposobu żywienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1964 Re: dieta kopenhadzka a jojo 27.08.07, 16:06 Bardzo dziekuje za odpowiedz.Przemyslalam sprawe i zamierzam odzywiac sie madrze, czyli (w moim pojeciu) mniej chlebka i rozsadne godziny kolacji.Mam nadzieje , ze mi sie to uda i zrzuce te wstretne 4 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
ines321 Re: dieta kopenhadzka a jojo 14.09.07, 14:53 Ja tej diety nie polecam, stosowalam ja i po 8 dniu bylam juz u lekarza z dziwnymi bolami zoladka. A tak na chlopski rozum to sama kawa na czczo nie moze byc zdrowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś