ola00000 02.10.07, 18:01 co od przedawkowanie ibuprom max Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha01 Re: co od przedawkowanie ibuprom max 02.10.07, 18:15 Nie martw sie...ja potrafiłam zjeść 16 tabletek ibupromu i żyję:) wiem ze to nieodpowiedzialne ale miałam taki okres w swoim zyciu...nie ma co pisać?! po prostu było cięzko mi a tabletki działaly na mnie uspokajająco:)bynajmniej tak sobie wmawiałam:P A tak na marginesie nie napisałaś ile tabletek zostało spożyte... Przeczytaj ulotkę:) ja zawsze to robiłam przed przedawkowaniem:P Głupia jestem wiem:) Pozdrawiam, Marta Ps: Z lekami trzeba ostrożnie!!! hihi:P Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: co od przedawkowanie ibuprom max 02.10.07, 18:47 Jak najszybciej zażyj klikanaście tabletek węgla leczniczego. Jeśli go nie masz, idź do apteki. Możesz je pokruszyć i zrobić z nich "napój". A potem najlepiej zadzwoń po pogotowie. Ale węgiel zażyj jak najszybciej. I nie słuchaj bajek o małej szkodliwości ibupromu, bo można się łatwo na nim przejechać na tamten świat.Niektórzy mają szczęście, ale nie masz gwarancji, że będziesz je mieć. A teraz szybko zażyj ten węgiel. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: co od przedawkowanie ibuprom max 02.10.07, 21:45 O nie szok jeszcze żyjesz ? jak twoje nerki ,wątroba 16 tabletek na dzień no po prostu szok BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś
martucha01 Re: co od przedawkowanie ibuprom max 06.10.07, 13:54 sp9tcu napisał: > O nie szok jeszcze żyjesz ? > jak twoje nerki ,wątroba > 16 tabletek na dzień no po prostu szok > BEZ KOMENTARZA > Niczym mojego zachowania nie tłumaczę, fakt ze jako nastolatka mam i miałam chwile załamania to osobna sprawa... TYLKO ZE JA UCIEKAłAM OD PROBLEMU łYKAJąC TABLETKI... i to tylko przypadek ze był to Ibuprom-Moze i na szczęscie;) teraz sie z tego śmieje ale wierzę że już nigdy do tego nie dojdzie powtórnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: co od przedawkowanie ibuprom max 06.10.07, 15:59 Witaj najlepiej to może zagadalibyśmy na gadu gadu 3181428 łykac tabletki to chyba lubi ale 16 no cóż zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś