bee-gos 13.12.07, 17:30 od tygodnia jestem strasznie oslabiony niemam kompletnie na nic sily do tego strasznie placze mi sie w oczach i ciagle byn spal napewno niejest to zwykle przemeczenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: Co to moze byc 13.12.07, 18:08 bee-gos napisał: > od tygodnia jestem strasznie oslabiony niemam kompletnie na nic sily > do tego strasznie placze mi sie w oczach i ciagle byn spal napewno > niejest to zwykle przemeczenie Z opisu niewatpliwie rak jadra lewego wielkosci 32,5cm z przerzutami na ucho prawe. prochnica drugiego stopnia obu dolnych zebow 8-semek i lysienie plackowate 36.5 mm nad lukiem brwiowym lewym .... Bardziej powaznie: Na weza niejakiego E. jak chcesz cos wiedziec co Ci jest to idz do lekarza i zrob badania a nie wypisuj poezji. Oslabienie to objaw nieswoisty i nie ma takiego medrca-telepaty coby to w sieci diagnozowal. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Co to moze byc 13.12.07, 18:59 Objawy wskazuja na zespol napiecia przedmiesiaczkowego. Odpowiedz Link Zgłoś