Gość: ewonka IP: *.dial.pl 12.08.03, 10:13 Zażyłam dawkę Pyrantelum (trzy tabletki) i zastanawiam się czy to wystarczy czy też powinnam po 14 dniach dawkę powtórzyć. Wie ktoś coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kawawa Re: Robaki a kuracja Pyrantelum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 12:02 Moze ja z innej gruszki troche, bo Pyrantellum podawalismy kociakom i wet kazal powtorzyc wlasnie za dwa tygodnie. Mysle, ze dla spokoju warto powtorzyc... Mam nadzieje, ze nie obrazisz sie, ze ja tak o kotach... :))) Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Robaki a kuracja Pyrantelum 12.08.03, 12:27 Gość portalu: Kawawa napisał(a): > Moze ja z innej gruszki troche, bo Pyrantellum podawalismy kociakom i wet > kazal powtorzyc wlasnie za dwa tygodnie. Mysle, ze dla spokoju warto > powtorzyc... Absolutnie powtorzyc. > Mam nadzieje, ze nie obrazisz sie, ze ja tak o kotach... :))) Ludzie i zwierzeta maja ten sam problem... Dobrze, ze medycyna i weteeynaria znalazly na niego sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewonka Re: Robaki a kuracja Pyrantelum IP: *.dial.pl 12.08.03, 14:24 Dzięki wielkie. A do kociaków nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś