quba 18.08.03, 11:14 mój mąż odczuwa rano po wstaniu z łóżka zawroty głowy, nie chce iść do lekarza, a ja chciałabym móc wierzyć, że to nic takiego czy ktoś mi podpowie co to może być? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna8 Re: zawroty głowy 18.08.03, 16:11 quba napisał: > mój mąż odczuwa rano po wstaniu z łóżka zawroty głowy, nie chce iść do > lekarza, a ja chciałabym móc wierzyć, że to nic takiego > czy ktoś mi podpowie co to może być? > pozdrawiam Też mam zawroty głowy,myślę,że od kręgosłupa Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: zawroty głowy 19.08.03, 08:41 lucyna8 napisała: > quba napisał: > > > mój mąż odczuwa rano po wstaniu z łóżka zawroty głowy, nie chce iść do > > lekarza, a ja chciałabym móc wierzyć, że to nic takiego > > czy ktoś mi podpowie co to może być? > > pozdrawiam > Też mam zawroty głowy,myślę,że od kręgosłupa o dziękuję Ci serdecznie, to moze być od kręgosłupa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starlette Re: zawroty głowy IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 16:16 Może niskie ciśnienie, mierzył sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: zawroty głowy 19.08.03, 08:42 Gość portalu: starlette napisał(a): > Może niskie ciśnienie, mierzył sobie? o dziękuję Ci serdecznie, to moze być niskie ciśnienie, bo rzeczywiście ma niskie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: zawroty głowy 19.08.03, 09:46 lastka napisała: > A może ma coś z błędnikiem? z błędbnikiem chyba (?) nie - byc moze to za sprawą niskiego cisnienia lub chorego kręgosłupa tak czy inaczej - muszę go jednak wysłać do lekarza dziekuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal_ally Re: zawroty głowy 20.08.03, 19:17 na pewno to nic strasznego, ale lepiej go rzeczywiście wyślij... ja zgłosiłam zawroty głowy rodzinnemu, to dostałam komplet badań do wykonania: oprócz analiz krwi, prześwietlenie kręgosłupa szyjnego (OK), konsultacje u okulisty (OK), skierowanie do neurologa-czekam na swoją kolejkę...a dłuuuga,itd. zobaczymy jak to się skończy , mam nadzieję happy endem;) Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: zawroty głowy 21.08.03, 07:31 mcbeal_ally napisała: > na pewno to nic strasznego, ale lepiej go rzeczywiście wyślij... > ja zgłosiłam zawroty głowy rodzinnemu, to dostałam komplet badań do wykonania: > oprócz analiz krwi, prześwietlenie kręgosłupa szyjnego (OK), konsultacje u > okulisty (OK), skierowanie do neurologa-czekam na swoją kolejkę...a > dłuuuga,itd. zobaczymy jak to się skończy , mam nadzieję happy endem;) dziękuje za odpowiedz ja tez mam nadzieje ze ani u Ciebie ani u mojego męza nie jest to nic strasznego i skonczy sie happy endem szczerze zycze zdrowka po - zdrowka :) Odpowiedz Link Zgłoś