agni-76 27.02.08, 10:30 Witam Wszystkich Czy ktoś wie gdzie i jak można dostać się na konsultację do prof. Henryka Skarżyńskiego. Proszę wszelkie informacje i z góry b.dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentka_lub Re: Prof. Henryk Skarżyński - pilne!!! 27.02.08, 10:34 przyjmuje w Instytucie Fizjologii i Patologii Słuchu w Warszawie, wejdz na ich strone tam wszystko pisze www.ifps.org.pl/wwwifps/pacjent.php?oid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
agni-76 Re: Prof. Henryk Skarżyński - pilne!!! 28.02.08, 10:58 Bardzo dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: Prof. Henryk Skarżyński - pilne!!! 29.02.08, 13:11 proszę bardzo :) miłego dnia i zdrowia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
scholastyka2 Re: Prof. Henryk Skarżyński - pilne!!! 05.03.08, 16:29 Hej, A czy ktoś wie gdzie mogę odnależć Profesora poza Instytutem? Przyjmuje gdzieś prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jola670602 Re: Prof. Henryk Skarżyński - pilne!!! 29.02.08, 20:46 A dlaczego szukasz kontaktu do tego profesora ? Pytam bo jeśli jest Ci potrzebna konsultacja laryngologiczna to znam laryngologa, który nie ma sobie równych. Nie chcę tu na forum robić reklamy temu lekarzowi zwłaszcza, że nie wiem jakiej pomocy potrzebujesz. Napisz do mnie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
scholastyka2 Re: Prof. Henryk Skarżyński - pilne!!! 06.03.08, 16:40 Potrzebuję się z nim spotkać. To ordynator szpitala w którym będziemy mieć operację. Wiem, że przyjmuje w Instytucie ale myślałam, ze może przyjmuje gdzieś blizej. W necie nic nie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
depresja123 Re: Prof. Henryk Skarżyński - pilne!!! 09.03.08, 09:42 W Nadarzynie jest Centrum Słuchu i Mowy którym zawiaduje p.prof. Skarżyński. Mają też podpisane umowy z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś