Gość: a.m IP: *.dip.t-dialin.net 03.09.03, 23:31 moj okres mialam tydzien temu..wiec to zaden przed miesiaczkowy sygnal. co to moze byc? od czego i co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: Bola mnie Jajniki IP: *.acn.pl 04.09.03, 08:36 Może to przydatki ? Idz do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: Bola mnie Jajniki 04.09.03, 14:46 tydzien po? moze ciut za wczesnie ale moze to owulacja podczas jajeczkowania mozna odczuwac bol owulacyjny, ktory objawia sie miedzy innymi wlasnie bolem jajnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielegniarka Re: Bola mnie Jajniki IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 19:27 moze to rzeczywiscie jakas wczesniejsza owulacja, albo zapalenie jajnikow, czy w jagorszym wypadku jakas torbiel. nie chce cie straszyc, ale radze jak najszybciej udac sie do lekarza. pozbedziesz sie wszelkich watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anie Re: Bola mnie Jajniki IP: 150.254.102.* 10.09.03, 14:00 od samego czytania tych potow mnie te zabolaly jajniki. To rzeczywicie moze byc cos powaznego jak mnie bola tak nie tylko przed okresen??? Odpowiedz Link Zgłoś