iwanni 11.06.08, 14:13 ...szczekowych i czy je operowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: Czy ktos ma lub mial polipy w zatokach.. 11.06.08, 18:35 Ja mam jeden!!! Wyszedł na rezonansie prawie 3 miesiące temu i jeszcze nie byłam z tym u żadnego doc'a:/ Sama jestem ciekawa, jak to wygląda, więc niestey nie moge wiele pomóc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwanni Re: Czy ktos ma lub mial polipy w zatokach.. 13.06.08, 19:19 Ponawiam pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
malasko Re: Czy ktos ma lub mial polipy w zatokach.. 15.06.08, 17:14 ja miałam polipy we wszystkich zatokach - czyszczone miałam endoskopowo Odpowiedz Link Zgłoś
malasko Re: malasko 15.06.08, 21:24 do operacji endoskopowych usypiają pacjentów więc bólu nie ma - po przebudzeniu dostaje się silne środki przeciwbólowe, nie ma szwów więc po 2-3 dniach mozna już normalnie funkcjonować. A na czym polegało? wpisz w google operacja FESS :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaagaj Re: Czy ktos ma lub mial polipy w zatokach.. 09.07.08, 22:07 Ja miałam operowane polipy w jednej zatoce. Miałam znieczulenie ogólne więc nic nie bolało :). Po zabiegu trzeba trochę uważać...nie wolno jeść twardych pokarmów, tylko zupki itp. ale to tylko przez parę dni..No i po tygodniu miałam ściągane szwy-też nie bolało :). pozdrawiam i naprawdę nie ma się czego bać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś