asiula2202 04.08.08, 13:17 Od jakiegoś czasu gdy biore głęboki wdech boli mnie prawe płuco. Czym to mogło by byc spowodowane ? Czy przez papierosy ? Moge dodać że zaczełam palic 2 miesiące temu. Proszę o jak najszybszą rade co moge zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwika63 Re: Bolące płuco 04.08.08, 17:42 Po pierwsze: rzuć to cholerstwo, czyli papierosy ! Natychmiast! Po drugie , idź do lekarza. Przynajmniej Cię osłucha. A tak dla własnego spokoju zrobiłabym prześwietlenie płuc. To nie boli :) A będziesz spokojniejsza, bo głowa nie będzie Ci pękać od domysłów "czemu mnie boli?". Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Bolące płuco 04.08.08, 19:08 Pluca nie bola ,bo nie sa unerwione,przyczyna musi byc inna. Odpowiedz Link Zgłoś
beata199800 Re: Bolące płuco 04.08.08, 21:40 Witam Miałam tak samo tylko,ze ból był po lewej stronie,przy wdechu bardzo bolało,okazało się ,ze to neuralgia międzyżebrowa,pózniej doszedł jeszcze ból piersi.Idz do lekarza pierwszego kontaktu zapisze ci cos przeciwzapalnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś