free-molly 14.09.08, 09:18 Witam, mam pytanie. Czy w wyniku dużej recesji dziąseł miał może ktoś z Was wykonywany przeszczep dziąseł? Jak wygląda ten zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiabar2 Re: recesja dziąseł 06.10.08, 20:18 Witam Mialam robiony ten zabieg. trwa ok 1 godziny przy znieczlen9iu miejscowym. lekarz wycina kawalek blony z podniebienia i przyszywa w miejsce gdzie masz recesje. po tygodniu zdejmuja szwy. przez okres kilku dni nie jadlam popijalam wode przez slomke i czulam straszny bol - to sa rany. mam do zrobienia jeszcze jeden taki zabieg ale sie boje...i zwlekam ciagle. w razie jkais pytan pisz kasiabar1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aga800313 Re: recesja dziąseł 15.03.19, 23:20 Witam tydzień temu miałam robiony przeszczep i nie bardzo się przyjął i pewnie będzie potrzebny drugi .Mam pytanie czy zgodziła się pani na drugi i czy po tylu latach stwierdzić można czy warto było bo nie ukrywam że strasznie mnie ta rana na podniebieniu boli . Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: przeszczep dziąsła 16.03.19, 12:17 Gojenie trwa 2 tygodnie, więc może wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu Re: recesja dziąseł 16.03.19, 01:26 Nigdy bym nie robił chociąż moje dziosła są coraaz mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś