Dodaj do ulubionych

drożdże-pyt. do lekarza

IP: *.iis.ar.wroc.pl 13.10.03, 12:22
Czy picie drożdży jest na pewno bezpieczne???
Po przeczytaniu tego artykułu mam wątpliwości:
www.abteam.com/znajomi/drozdze.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 13.10.03, 12:45
      Drozdze Candida albicans, a o takich jest mowa na tej stronie, nie maja nic wspolnego z drozdzami Saccharomyces cerevisiae, czyli drozdzami piekarskimi, ktorych zwykle "uzywa sie do picia".
      • Gość: garnet Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.iis.ar.wroc.pl 13.10.03, 13:11
        Dziekuję, podejrzewałam, że to nie to samo a teraz mam pewność.
    • Gość: zaintrygowana Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.10.03, 18:28
      ...jestem tym artykuBem /przepraszam za moja klawiature/.
      Od dawna czuje,ze jestem czyms zatruta.Mam 80 % podanych w tym artykule
      objawów.Marze o dobrym samopoczuciu. Co Wy sadzicie na temat tego artykuBu ???
      • Gość: Hania Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.03, 22:10
        Ja też mam chyba z 90 % tych objawów i co z tego?
        To jest tak specjalnie napisane, żeby każdemu się zgadzało, że akurat on to ma,
        - trzeba takie artykuły traktować z dystansem, antybiotyki zabiją z kolei
        jakies bakterie i znowu potrzebna będzie kolejna kuracja.
        • Gość: andrzej glowacki Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 22:53
          Niestety zachorowalnośc na grzybice z roku na rok gwałtownie wzrasta. W dużej
          mierze jest to zasługa powszechnie stosowanych czy wręcz nadużywanych
          antybiotyków. Dlatego mimo wszystko warto o tym wiedzieć.

Pozdrawiam, andrzej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka