Gość: garnet IP: *.iis.ar.wroc.pl 13.10.03, 12:22 Czy picie drożdży jest na pewno bezpieczne??? Po przeczytaniu tego artykułu mam wątpliwości: www.abteam.com/znajomi/drozdze.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 13.10.03, 12:45 Drozdze Candida albicans, a o takich jest mowa na tej stronie, nie maja nic wspolnego z drozdzami Saccharomyces cerevisiae, czyli drozdzami piekarskimi, ktorych zwykle "uzywa sie do picia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garnet Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.iis.ar.wroc.pl 13.10.03, 13:11 Dziekuję, podejrzewałam, że to nie to samo a teraz mam pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowana Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.10.03, 18:28 ...jestem tym artykuBem /przepraszam za moja klawiature/. Od dawna czuje,ze jestem czyms zatruta.Mam 80 % podanych w tym artykule objawów.Marze o dobrym samopoczuciu. Co Wy sadzicie na temat tego artykuBu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.03, 22:10 Ja też mam chyba z 90 % tych objawów i co z tego? To jest tak specjalnie napisane, żeby każdemu się zgadzało, że akurat on to ma, - trzeba takie artykuły traktować z dystansem, antybiotyki zabiją z kolei jakies bakterie i znowu potrzebna będzie kolejna kuracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej glowacki Re: drożdże-pyt. do lekarza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 22:53 Niestety zachorowalnośc na grzybice z roku na rok gwałtownie wzrasta. W dużej mierze jest to zasługa powszechnie stosowanych czy wręcz nadużywanych antybiotyków. Dlatego mimo wszystko warto o tym wiedzieć. Pozdrawiam, andrzej Odpowiedz Link Zgłoś