chlopaczekpiesek 11.10.08, 11:41 potrzebuje jakiegos skutecznego preparatu na opryszczke? znacie cos dobrego? musze sie pozbyc jej do przyszlego weekendu...koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: cos na opryszczke 11.10.08, 12:58 Zowirax.Chyba tak się ten żel nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka49 Re: cos na opryszczke 12.10.08, 15:38 Ja mam swój sposób na opryszczkę.Kiedy czuję że zaczyna się budować to coś biorę nasz polski Hascovir i wcieram mocno w to miejsce. Intensywnie,kilka razy dziennie.Nawet jak się pojawi już zmiana to nie rozbuduje się a na drugi dzień się zaczyna goić.W trzecim dniu już nie pamiętam że miałam to paskudztwo.Mam nadzieję że i u Ciebie poskutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ingusha Re: cos na opryszczke 13.10.08, 13:17 erazaban jest o tyle korzystniejszy, ze zawiera substancje czynne, ktore chronia zdrowe komorki przed infekcja wirusowa. w kilka dni masz opryszczke z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
estutweh Re: cos na opryszczke 11.10.08, 15:09 Takich tematow jest mnostwo, nie szlo sobie poszukac, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonkavva Re: cos na opryszczke 12.10.08, 12:53 ja używam Erazabanu - widziałam reklamę w Poradniku domowym i pokusiłam się o kupno. no i ok - mniej swędziała opryszczka i szybciej się zasklepiła. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakko Re: cos na opryszczke 13.10.08, 21:56 ja miałem opryszczkę ostatnio kilka razy po sobie - okropne to jest. no i spotykam sprzeczne opinie - trzeba nawilżać czy zasuszać takie opryszczkowe miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś