Dodaj do ulubionych

zakażenia E-COLI

IP: 212.51.203.* 21.10.03, 11:41
Czym walczyć z tą bakterią,mam kamicę nerkową i powracające zakażenie tą
bakterią.Proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: zakażenia E-COLI IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 21.10.03, 22:19
      Usunac kamienie. Bez tego to bedzie walka z wiatrakami. Bardzo trudno lub wrecz
      niemozliwe bedzie zlikwidowanie bakterii, ktore siedza sobie wygodnie na kamieniach.
      • Gość: urolog Re: zakażenia E-COLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:40
        Usunac kamienie. Bez tego to bedzie walka z wiatrakami. Bardzo trudno lub
        wrecz
        > niemozliwe bedzie zlikwidowanie bakterii, ktore siedza sobie wygodnie na
        kamien
        > iach.

Dokładnie tak !!!
        Innego sposobu nie ma.
        • Gość: urolog Re: zakażenia E-COLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:42
          Tytułem uzupełnienia...
          Po usunięciu złogów /kamieni/ nalezy oczywiście wyleczyc infekcję.
    • Gość: mira Re: zakażenia E-COLI IP: 212.51.203.* 22.10.03, 09:00
      Usunąc kamienie, właśnie jestem po pierwszej próbie rozbicia ultradzwiekami
      która się nie powiodła.Czekam na następny zabieg.Moje pytanie brzmi do ilu razy
      sztuka są to szczawiany ok 1cm.Czy jest to niebezpieczne.
      • Gość: edyta Re: zakażenia E-COLI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 09:18
        a wracając do E.Coli, to po usunięciu kamieni staraj się jeść duże ilości
        nasion soi, czytałam w rewelacyjnej książce o leczeniu ziołami, że wlasnie te
        nasioa zaskoczyły lekarzy w skutecznej walce jesli chodzi o tę wlasnie
        bakterie, bo z reguły jest ona trudna do wyleczenia bardziej niz inne.
        • sharktar Więcej informacji o terapii soją 22.10.03, 11:14
          Bardzo proszę o informację gdzie znajdę więcej szczegółów na temat leczenia
          zakażenia E.coli nasionami soi.
          Grzegorz
    • Gość: Julian Re: zakażenia E-COLI IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 11:54
      Podobno najlepsze są żurawiny nie sprawdzałem bo nie mam tego
      typu dolegliwości.
      Pozdrawiam Julian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka