Gość: mira IP: 212.51.203.* 21.10.03, 11:41 Czym walczyć z tą bakterią,mam kamicę nerkową i powracające zakażenie tą bakterią.Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: zakażenia E-COLI IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 21.10.03, 22:19 Usunac kamienie. Bez tego to bedzie walka z wiatrakami. Bardzo trudno lub wrecz niemozliwe bedzie zlikwidowanie bakterii, ktore siedza sobie wygodnie na kamieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urolog Re: zakażenia E-COLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:40 Usunac kamienie. Bez tego to bedzie walka z wiatrakami. Bardzo trudno lub wrecz > niemozliwe bedzie zlikwidowanie bakterii, ktore siedza sobie wygodnie na kamien > iach. Dokładnie tak !!! Innego sposobu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urolog Re: zakażenia E-COLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 22:42 Tytułem uzupełnienia... Po usunięciu złogów /kamieni/ nalezy oczywiście wyleczyc infekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: zakażenia E-COLI IP: 212.51.203.* 22.10.03, 09:00 Usunąc kamienie, właśnie jestem po pierwszej próbie rozbicia ultradzwiekami która się nie powiodła.Czekam na następny zabieg.Moje pytanie brzmi do ilu razy sztuka są to szczawiany ok 1cm.Czy jest to niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: zakażenia E-COLI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 09:18 a wracając do E.Coli, to po usunięciu kamieni staraj się jeść duże ilości nasion soi, czytałam w rewelacyjnej książce o leczeniu ziołami, że wlasnie te nasioa zaskoczyły lekarzy w skutecznej walce jesli chodzi o tę wlasnie bakterie, bo z reguły jest ona trudna do wyleczenia bardziej niz inne. Odpowiedz Link Zgłoś
sharktar Więcej informacji o terapii soją 22.10.03, 11:14 Bardzo proszę o informację gdzie znajdę więcej szczegółów na temat leczenia zakażenia E.coli nasionami soi. Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: zakażenia E-COLI IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 11:54 Podobno najlepsze są żurawiny nie sprawdzałem bo nie mam tego typu dolegliwości. Pozdrawiam Julian Odpowiedz Link Zgłoś