Dodaj do ulubionych

BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ????

06.11.03, 08:22
CO TO MOZE BYC? BOL W KLATCE PIERSIOWEJ I W PLECACH! BOLI ROWNIEZ PRZY
ODDYCHANIU.
Obserwuj wątek
    • flora1 Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? 06.11.03, 10:30
      gosiakrzys napisała:

> CO TO MOZE BYC? BOL W KLATCE PIERSIOWEJ I W PLECACH! BOLI ROWNIEZ PRZY
      > ODDYCHANIU.

Przyczyn może być wiele, biegiem do lekarza!
      • Gość: leila Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? IP: *.ppp.get2net.dk 06.11.03, 11:39
        wlasnie mam zap pluc i znam te objawy,idzcie szybko do lekarza zeby sie nie
        rozwinelo w zap.oplucnej.
    • Gość: IZa2 Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? IP: *.k.mcnet.pl 06.11.03, 11:53
      może byc serce, płuca, a może też zgaga. Refluks też tak boli, jeśli przejdzie
      po Manti - to znaczy, że zgaga. Tak czy inaczej bez lekarza się nie obędzie
    • matydar Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? 06.11.03, 14:41
      miałem i mam ten sam problem od 2001 r. i bóle te się coraz bardziej nasilają
      3 razy byłem w szpitalu EKG, EKG wysiłkowe, EKG Holtera USG serca RTG klatki
      badania w kierunku niedokrwienia mięśnia sercowego leżalem na OIOM zajmowałem
      potrzebującym łóżko badania wykazały że serce zdrowe i dalej się męczę z tym
      bólem i ponownie trafiam do szpitala stwierdzają przepukline przewodu
      pokarmowego dają leki bóle nie ustępują aż trafiłem przypadkowo do psychiatry
      i okazuje się że jest bardzo poważna choroba - nerwica, zastosowane leki przez
      psychiatrę powodują że z dnia na dzień jest coraz lepiej.
    • Gość: lilu Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 20:33
      moze to byc takze zwyrodnienie kregoslupa
    • gosiakrzys Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? 07.11.03, 09:04
      gosiakrzys napisała:

> CO TO MOZE BYC? BOL W KLATCE PIERSIOWEJ I W PLECACH! BOLI ROWNIEZ PRZY
      > ODDYCHANIU.
      Wiecie co nie wiem czy to nerwica czy co, ale coraz gorzej mi sie oddycha, z
      dnia na dzień coraz gorzej jest.Zasypiam z bolem i budze sie tez z nim.Nie wiem
      co robic.DORADZCIE
      • flora1 Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? 07.11.03, 12:34
        gosiakrzys napisała:

> gosiakrzys napisała:
        >
        > > CO TO MOZE BYC? BOL W KLATCE PIERSIOWEJ I W PLECACH! BOLI ROWNIEZ PRZY
        > > ODDYCHANIU.
        > Wiecie co nie wiem czy to nerwica czy co, ale coraz gorzej mi sie oddycha, z
        > dnia na dzień coraz gorzej jest.Zasypiam z bolem i budze sie tez z nim.Nie
        wiem
        >
        > co robic.DORADZCIE

Jak to nie wiesz co robić??? iść do lekarza!!!
        Gosiu droga, wypowiedziało się tutaj kilka osób, każdy z nich radzi ci wizytę u
        lekarza, na co ty jeszcze czekasz??? przecież nikt z nas nie wyleczy cię przez
        internet, czego oczekujesz od forumowiczów? objawy o których piszesz są tak
        ogólne, że bez osłuchania płuc i oskrzeli NIKT CI NIE POMOŻE! Dlatego przestań
        się męczyć i w końcu wybierz się do lekarza, niestety nie masz innego wyjścia...
        Pozdrawiam.

P.S. Jak będziesz już po wizycie to odezwij się i opowiedz jaka była diagnoza.
      • Gość: MM Re: BÓL W PLECACH I KLATCE PIERSIOWEJ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 13:07
        Zdecydowanie musisz pójśc do lekarza. Ale możesz mu też pewne badania
        zasugerować. Ja mam podobne objawy przy zmianach zwyrodnieniowych kregoslupa. A
        więc zasugeruj lekarzowi, aby koniecznie dał Tobie skierowanie na
        przeswietlenie kregosłupa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka