pallas10 10.02.09, 07:12 od 3dni nastapil atak choroby glownie dlonie dlatego ciezko mi pisac.Jaka najsilniejsza dawke metypredu mozna wziac dziennie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawik3335 Re: pomozcie,prosze IP: *.chello.pl 10.02.09, 19:33 To straszne,że ta choroba łamie nas tak nagle.Jestem przerażony pytaniem,bo w takim przypadku potrzebna jest konsultacja z lekarzem.Metypred ma określone dawkowanie-radzęby do jutra przeczekać na leku przeciwbólowym.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elżbieta Re: pomozcie,prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:45 Nie wiem nic o lekach ale sam możesz sie wyleczyc sie z reumatyzmu po pierwsze najwspanialszy lek przeciwbólowy i przeciwzapalny to propolis zrobiony samemu ze swieżego kitu pszczelego pij go min 2 razy dziennie na wodę z miodem. Możesz go kupic a aptece ale ma tylko 30% albo mniej skutecznosci niż zrobisz go sam. Dużo zioł moczopednych min 3 szklanki dziennie no i dieta uboga w sól a bogata w wapń i minerały bo wypłukujesz je ziołami, gimnastyka bo musisz wzmocnić krążenie. Na silne bóle idealne jest zimno czyli kropterapia działa natychmiast ale to zniecheci cię do skutecznego wyleczenia bo ustapi ból a choroba dalej sziedzi tylko jest osłabiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawik3335 Re: pomozcie,prosze IP: *.chello.pl 10.02.09, 20:08 To straszne,że osobie,która prawie pisac z bólu nie może-daje się takie porady!!!!Choroby reumatyczne nie są uleczalne,jedynie można czasowo zachamować jej rozwój.Sam choruję i wiem,że tego typu eliksiry nie działają!!!Jestem w trakcie leczenia biologicznego i jest to jak narazie jedyna metoda na dłuższą neutralizację bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pallas1o Re: pomozcie,prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 20:18 Bardzo dziekuje za cenne rady.Ja na rzs lecze sie dawno u reumatologa.Do tej pory bralam rozne leki,jak mnie bardzo bolalo bralam metypred 16 mg i NLPZ i to mi wystarczalo,w tej chwili ta dawka mi nie pomaga.Dzwonilam do swojego lekarza,ale bedzie dopiero za tydzien.Dzisiaj wziela podwojna dawke,ale wiem ze z tym lekiem trzeba uwazac.Chcialabym wiedziec jaka jest najsilniejsza dozwolona dawka.jesli ktos sie tym leczy ,prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś