Gość: Asia IP: *.energis.pl 19.11.03, 20:32 Co wiecie na temat cytomegalii i jej leczenia?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: cytomegalia IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 19.11.03, 22:14 Na poczatek: www2.gazeta.pl/zdrowie/1,27960,70735.html Leczenie: poniewaz cytomegalowirus nalezy do herpeswirusow, leczy sie go tak jak opryszczke, tylko agresywniej. Odpowiedz Link Zgłoś
syll_a Re: cytomegalia 20.11.03, 09:26 witaj, widzę, że nie jestem osamotniona z problemem cytomegalii... kilka lat temu zaraziłam się tym wirusem. na dzień dzisiajszy jest już ok, ale przez to straciłam dziecko po 5 miesiącach ciąży. z tego co wiem nie ma możliwości leczenia tego wirusa, po prostu trzeba czekać aż przeciwciał go zbiją. może to trwać kilka tygodni albo kilka miesięcy. u mnie to trwało prawie dwa lata. ale teraz już jest dobrze. mam to świństwo w sobie, ale już nie zagraża w niczym. pocieszę cię - cytomegalię ma ok. 80% społeczeństwa, a większość ludzi o tym nawet nie wie. pozdrawiam:) i życzę powodzenia...:) sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
syll_a Re: cytomegalia 20.11.03, 09:28 to jeszcze raz ja - daj znać co u ciebie słychać w związku z tym cholerstwem, jakim jest cytomegalia.. Odpowiedz Link Zgłoś