dididia 08.03.09, 10:41 Dlaczego od czasu do czasu jedno oko zachodzi mi mgłą. Obraz jest nie wyraźny i tylko dobry z drugiego oka. Od jakiegoś czasu to mi się zdarza. Nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dididia Re: mgła na oku 08.03.09, 11:28 łe to nie tak!!!!!!Fionka21 weź przestań. Czy mnie nie wolno zadawać tu pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: mgła na oku 08.03.09, 16:34 To klasyczny objaw niepełnego orgazmu:O Przy pełnym orgaźmie, mgłą zachodzą oba oczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: mgła na oku 08.03.09, 17:20 > To klasyczny objaw niepełnego orgazmu:O > Przy pełnym orgaźmie, mgłą zachodzą oba oczy!! Taaa, a tobie co zaszło? Słonko nad rozumem:) Ciemno wszędzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: mgła na oku 08.03.09, 17:23 Jeżeli to chwilowe, to nie ma w tym nic szczególnego. Inna sprawa, czy nie wyszukujesz sobie na siłę choroby i nie obserwujesz paranoicznie swojego organizmu. Bo wtedy nawet coś co jest jak najbardziej normalne moze wydać się chorobą. Czy chodzi o jedno i to samo oko? Jeżeli tak, odwiedź dobrego okulistę. Ja miałam zamglone widzenie od... kremu nivea. Jak smarowałam nim okolice oczu /a i pewnie coś tam na powiekę się dostało/ miałam jakby mgłe na oku. Odpowiedz Link Zgłoś
dididia Re: mgła na oku 09.03.09, 15:08 Ni nie szukam niczego na siłę. Od czasu do czasu tak mam i nie widać sporego obrazu. A co do orgazmu to faktycznie jaja sobie robicie ze mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: mgła na oku 09.03.09, 17:00 dididia napisała: > ... A co do orgazmu to faktycznie jaja sobie robicie ze mnie.. Nie podejrzewasz chyba jajcarza o poważną wypowiedź;) Daj się zbadać dobremu okuliście, bo skutek nagłego pogorszenia się pola widzenia może tragiczny efekt, np. w trakcie prowadzenia samochodu. Wiem to z autopsji [....ale facet, na szczęście, przeżył] Odpowiedz Link Zgłoś
dididia Re: mgła na oku 09.03.09, 17:13 wiem, że żartujesz....A co do prowadzenia pojazdu i z taką dolegliwością to faktycznie może być źle. Do okulisty idę dopiero w maju... Odpowiedz Link Zgłoś
silowka Re: mgła na oku 10.03.09, 09:34 Możesz mieć suche oko - nadmiar śluzu w oku wywołuje takie wrażenie. Albo coś z nerwem. I tak i tak w tym wyjątkowym przypadku okulista będzie lepszy od orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dididia Re: Początki zaćmy 10.03.09, 18:03 tak lepsze to do orgazmu. Ale początki zaćmy? Nikt w rodzinie nie miał takiej choroby... Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Początki zaćmy 11.03.09, 04:49 dididia napisała: >... Ale początki zaćmy?... Zaćma to trwałe [nie chwilowe] zmętnienie soczewki. Nie kombinuj zbyt dużo tylko idź do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś