malykowalik87 02.04.09, 19:57 Od niedawna mam w dolnej części brzucha, z prawej strony ból. Nie wiem, czy to możliwe żeby byl to wyrostek. Bardzo proszę o odpowiedzenie mi, zależy mi na tym. Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: Ból w dolnej części brzucha 03.04.09, 09:31 Mnie tak boli z powodu... ciąży:) Jakieś przyczepy się rozciągają z powodu rozszerzającej się macicy. Może to być także wyrostek robaczkowy albo po prostu jajnik. Czyli wizyta u ginekologa i rodzinnego. No i dla świętego spokoju test ciążowy. Odpowiedz Link Zgłoś
derre Re: Ból w dolnej części brzucha 06.04.09, 18:15 raczej jajnik, nie ma co się przejmować, zauważyć, czy ból pojawia się przed miesiączką Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ból w dolnej części brzucha 08.04.09, 18:35 > Od niedawna mam w dolnej części brzucha, z prawej strony ból. Nie wiem, czy to > możliwe żeby byl to wyrostek. Bardzo proszę o odpowiedzenie mi, zależy mi na > tym. Co to jest? popytaj wróżek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Ból w dolnej części brzucha 08.04.09, 21:16 okresowo czy stale? Ból tępy czy ostry? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ból w dolnej części brzucha 08.04.09, 22:16 naprawdę zamierzasz diagnozowac bóle brzucha na forum internetowym? przecież pytanie zadane przez autorkę wątku jest po prostu z medycznego punktu widzenia idiotyczne.... a ewentualne wirtualne diagnozy moga jej tylko zaszkodzic, niech idzie do lekarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Ból w dolnej części brzucha 09.04.09, 11:26 no jasne, że niech idzie. Często też korzystam z porad osób z forum, które po prostu znają się na danej sprawie. I nie raz mi te porady pomogły. Oczywiście nie nalezy bezkrytycznie się do nich stosowac, ale wziąć pod uwagę i rozważyć można. W sumie po to właśnie forum jest. tak więc spokojnie, kolezanko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ból w dolnej części brzucha 11.04.09, 12:59 jest taki podręcznik "Diagnostyka różnicowa bólu w jamie brzusznej" .... Liczy sobie 748 stron....Mam go tu przekopiowac i wkleic? Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: Ból w dolnej części brzucha 11.04.09, 17:07 Och, to wolne forum:) Skoro uważasz, ze powinieneś i że inni z tego chętnie skorzystają:) Odpowiedz Link Zgłoś