katija1 04.12.03, 14:46 witam, od rana mam ból (taki bardziej "fizyczny", jakby od kości) w okolicy płuc - tak wysoko nad piersiami. cóz to może być? k1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: ból w okolicy płuc IP: *.widzew.net / *.widzew.net 04.12.03, 15:48 Witaj, ja czasami tez mam taki ból.Ale zauważyłam,że pojawia się on np. jak w nocy długo śpię na brzuchu,parę dni temu obudziłam się z takim bólem(takie mam wrażenie jakbym "odgniotła" sobie klatkę piersiową),ostatnio jak coś ciężkiego podniosłam miałam to samo.Nie wiem może to kręgosłup i tak promieniuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ból w okolicy płuc IP: *.ppp.get2net.dk 04.12.03, 22:55 czy kaszlesz?czy bol nasila sie gdy oddychasz glebiej?odpluwasz krwia?jesli tak to moze byc zapalenie pluc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: ból w okolicy płuc IP: *.237.203.62.dial.bluewin.ch 05.12.03, 13:22 sa to bole miesni Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: ból w okolicy płuc 10.12.03, 12:09 ja tez to mam, od dzisiaj.. kiepsko mi z tym... jak to leczyc? czy jakies domowe sposoby pomagaja? (tez spalam na brzuchu i wydaje mi sie, ze odgniotlam sobie ta kosc miedzy zebrami, mam problem teraz z ruchami szybkimi, a jak chcialam kichnac, to myslalam, ze mi klatke piersiowa rozsadzi...) Odpowiedz Link Zgłoś