Dodaj do ulubionych

Ganglion - co robić?

IP: *.*.*.* 28.01.02, 10:38
Jak w tytule.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fredryk Re: Ganglion - co robić? IP: *.telia.com 28.01.02, 11:10
      Dostalem na przegubie prawej reki podczas pracy,byla gwaltowna zmiana
      temperatury.Gula wyskoczyla okolo 2cm wysoka.W tym czasie wszedl klient i
      zobaczyl mnie wijacewgo sie z bulu i trzymajacego za reke,powiedzial spokojnie
      pokaz,polozylem reke w poziomie on wzial swoje dlonie i jedna polozyl pod
      przegubem a druga palcami zaczal niedotykajac wykonywac male ruchy chylingowe
      /healing) po dwoch minutach zaczela kula sie wciagac i bol znikac.Nastepnego
      dnia zalozylem ochrone na przegub i dalej pracowalem ,ale nie
      przeciazajac.Pozniej uzywalem rozne srodki schladzajace jak Raditol jest to
      srodejk dla koni wyscigowych na miesnie jedyne co pomagalo,pozniej znalazlem
      Nowaka w TV i regularnie stosowalem aplikacje energi na ten przegub krecilo to
      sie z pare miesiecy i ustapilo,dzisial mam tak silna reka jak lewa i nigdy juz
      nie wrocilo i wiecej pracuje.Pzdr.Fredryk
      P.S do lekarza nie poszedlem poniewaz szwedzi w wiekszosci wypadkow operuja i
      po paru latach ludzie co mieli z tym problemy zostaja inwalidami.Albo daja
      kortizon.
    • madge1 Re: Ganglion - co robić? 28.01.02, 15:44
      witam,
      czytałam kiedyś, że trzeba to mocno trzasnąć z góry, tylko równo np książką,
      ulega spłaszczeniu. Ale nie daję na tę radę gwarancji Pozdrowki M
      • Gość: Fredryk Re: Ganglion - co robić? IP: *.telia.com 28.01.02, 19:13
        Madge !
        Czesc dobrze jak Tobie wyskoczy zrobie jak radzisz.Wezme i Ci przywale mala
        ksziazeczka.
        Nie zdajesz sobie sprawy jaki to jest bol.Czlowiek chce wyc i szczekac do
        ksiezyca.Jak masz cos konkretnego to powiedz cos madrego,a kawaly te zachowaj
        dla swojej rodziny jak masz.
        Pzdr.Fredryk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka