Gość: Marianka IP: *.crowley.pl 08.12.03, 14:10 W przyszłym roku czeka mnie poważna operacja kolana. Będę musiała dokonać takiego zakupu. Proszę o podpowiedzi. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaco. Re: Ile kosztują kule? IP: 66.98.130.* 08.12.03, 14:12 Ja kupowałem z zeszłym miesiącu. Kóle średniej jakośći firmy: Medicon Ink. - 550,00 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianka Re: Ile kosztują kule? IP: *.crowley.pl 08.12.03, 15:42 Kurza twarz, strasznie dużo. Chyba będę w takim razie próbowała pożyczyć. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
dharmata Re: Ile kosztują kule? 08.12.03, 15:44 Już mówiłem że kasa chorych zwraca jakąś kwote, więc sie niemartw, idź do kasy chorych i sie spytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dharmata darmo 08.12.03, 15:41 Gość portalu: Marianka napisał(a): > W przyszłym roku czeka mnie poważna operacja kolana. Będę musiała dokonać > takiego zakupu. Proszę o podpowiedzi. Dziękuję. Idziesz do lekarza i prosisz o wniosek do kasy chorych, potem idziesz do kasy chorych i dają ci ważny wniosek. Jak pracowałem w sklepie to pamiętam że kasa zwracała do 30zł(może 60 zł) na zakup kul. Dowiedz się lepiej i więcej w kasie chorych, po co przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
dharmata kule kosztują nie więcej niż 50 zyli 08.12.03, 15:49 Chodzi o te zwykłe, ale są też specjalistyczne (inaczej sie nazywają) i też kasa chorych zwraca pewną kwote moze 50 %, pytać się w kasie Odpowiedz Link Zgłoś