Gość: Agnieszka IP: *.po.opole.pl 12.12.03, 19:10 wyleczyc bez pozniejszych konsekwencji? Czy ktoras z Was moze to przechodzila? Chetnie poczytam Wasze opinie... Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uve Re: Czy zespol jajnikow policystycznych da sie 14.12.03, 02:01 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > wyleczyc bez pozniejszych konsekwencji? Czy ktoras z Was moze to > przechodzila? > Chetnie poczytam Wasze opinie... > Z gory dziekuje Brak odpowiedzi fachowcow od medycyny konwencjonalnej, swiadczy raczej ze sprawa jest trudna. Osobiscie uwazam ze przy tym problemie mozna pomoc, oczywiscie naturalnie. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Czy zespol jajnikow policystycznych da sie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.03, 10:56 Można pomóc napewno. Podejrzewano to u mnie, dostałam na to Diane 35. W moim przypadku to było tylko podejrzenie, ale wiem że da sie leczyć. Ważne, żeby pamiętac, że nie wyleczone może doprowadzić to tego, że nie będzie można mieć dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Czy zespol jajnikow policystycznych da sie IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 14.12.03, 12:59 Jakie konsekwencje masz na mysli? To wlasnie nieleczony PCOS moze prowadzic do raka endometrium. Genralnie pierwsza linia to leczenie hormonalne, jesli nie wystarcza, to jest jeszcze laparoskopia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Czy zespol jajnikow policystycznych da sie IP: *.4web.pl 14.12.03, 13:57 wytłumaczcie co to za schorzenie jajników? Odpowiedz Link Zgłoś