bucowawielka 26.06.09, 12:58 Co może być przyczyną powstania worków pod oczami.Wczoraj koleżanka już nawet zauważyła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcysiaw1 Re: Worki pod oczami 26.06.09, 15:49 zmeczenie, stres, niewyspanie? A Ty juz pewnie o najgorszym mylisz? Lepiej idz sie zbadaj bedziesz wiedziec o co chodzi. PO co glowkowac Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Worki pod oczami 02.07.09, 14:45 Albo zbyt duzo snu i niedotlenienie. Odpowiedz Link Zgłoś
floema Re: Worki pod oczami 27.06.09, 19:07 E tam kup sobie i zastosuj Botoceutical. Działa . Odpowiedz Link Zgłoś
prominens1 Re: Worki pod oczami 02.07.09, 10:01 a ja stosuje kolagen naturalny i juz widac efekty Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Worki pod oczami 03.07.09, 08:54 Może organizm zatrzymuje wodę- zwykle to widać pod oczami. W drugiej fazie cyklu bierz Aquafemin 2x1tabl. Na mnie działa rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera1953 Re: Worki pod oczami 06.07.09, 15:28 No tak . Osiołkowi w żłobach dano . W jednym owies, w drugim sano. I to dobre i to nęci. Stoi osioł ,głową kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
impresja_switu Re: Worki pod oczami 28.07.09, 21:50 Anemia, przemęczanie oczu przed komputerem, książkami, brak snu... Wszystko to może powodować uporczywe sińce. Warto zrobić sobie badanie krwi. O skórę pod oczami warto dbać. Jest bardzo delikatna, a przy tym nie posiada gruczołów łojotokowych, więc nie jest tak dobrze zabezpieczana, jak na pozostałym obszarze twarzy. Można wykorzystywać tu kremy odżywcze, aby wzmocnić tkankę i wspomóc regenerację komórek. Na samych oczy także należy zwrócić uwagę. Krople pielęgnacyjne, wyposażone w witaminy, mogą znacznie ukoić i wzmocnić, nawilżyć oko. Ja jestem bardzo zadowolona z działania moich kropli. Zamawiam je juz dłuższy czas i pewnie jeszcze będę z nich korzystała długo, bo czują pozytywne efekty:) Staram się także nie siedzieć zbyt dług przed komputerem i nad książkami. Nie zawsze można tego uniknąć, ale trzeba próbować:)Od niedawna stosuję także kremy pod oczy. Dbam o nie kompleksowo, gdyż to bardzo wrażliwy organ,a dobrze, aby służył jak najdłużej - sprawnie - i wyglądał estetycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kartofelek Re: Worki pod oczami 29.07.09, 13:55 Mam podobny problem. Wiele lat stosowałam najróżniejsze kremy i nic. Dopiero lekarz powiedział, że jest to wynik zatrzymanej limfy. Mam dysfuncję układu limfatycznego, stąd ta przypadłość. Kremy raczej cudów nie zdziałają, na ekstremalnie duze worki mozna zastosowac lipolizę iniekcyjną. Ale bez usuniecia przyczyny problem raczej powróci Odpowiedz Link Zgłoś