Dodaj do ulubionych

Samobójstwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 17:53
Witam
Jak mogę popełnić samobójstwo w miare bezboleśnie i bez zbędnego
dramatyzmu ? Wykluczm skok z wysokości , rzucenie się pod pojazd czy
powieszenie . Serdenie proszę o poradę - tylko poważną . Z góry dziękuje .
PS . To nie jest żart ani prowokacja .
Obserwuj wątek
    • Gość: anowi Re: Samobójstwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.03, 18:06
      Gdy ja bylam w takim stanie, to myslalam o przedawkowaniu proszkow
      uspokajajacych. Ale mysle, ze lepiej spotkaj sie z kims fajnym kto pomoze Ci
      pozbyc sie takich mysli. Ja jednak stanelam na nogi mimo, ze WSZYSTKO mi sie
      zawalilo i to kilka razy. Chetnie ci jakos pomoge...
    • Gość: zbynio Re: Samobójstwo IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 29.12.03, 18:11
      dlaczego samobójstwo??????????????????????????????
    • Gość: Artur Re: Samobójstwo IP: *.sasknet.sk.ca 29.12.03, 18:22
      Szanowny DeppRex,
      Moze tak ci sie dzisiaj nie wydaje, ale w innym czasie bedzie warto zyc. Masz
      klasyczne wskazania do konsultacji przez lekarza psychiatre.
      Byc moze twoim problemem jest pewien dysbalans neuroprzekaznkow w mozgu, ktory
      mozna przywrocic do normy leczeniem.
      Opowiedz o swoich myslach np w pogotowiu i prawdopodobnie zostaniesz przyjety
      bez zbytniego czekania w kolejce.
      Pozdr.
    • Gość: DeppRex Re: Samobójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:35
      Wierzcie mi mówię to z pełną świadomością to jest moja ostateczna decyzja i to
      nie jest mój pierwszy raz . Chce to zrobic bez zbędnego dramatyzmu i po cichu .
      Nie bądzcie naiwni - znam swoje możliwości i nie oczekuje współczucia - proszę
      o radę to wszystko . Nie bądzcie okrutni i nie znęcajcie się .
      • Gość: Jasio Re: Samobójstwo IP: *.ipt.aol.com 30.12.03, 06:35
        > Posluchaj! Jak juz chcesz koniecznie sie wykonczyc, to chociaz przysiadz do
        komputera i napisz mi wszystko to, co sie Tobie w zyciu przydarzylo. Tak bez
        zadnego skrepowania. Z detalami. No i dlaczego uwazasz ze to jest ucieczka od
        Twoich problemow?

> Forma i dobor slow nie jest wazny. Pisz w zlosci, zalu, przez lzy i
        jakkowlek mozesz, ale naprawde napisz!!!! Wszystko!!!!
    • Gość: DeppRex Re: Samobójstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:49
      Jeszcze jedno - nie pisze tego wszystkiego żeby żałośnie zwrócić na siebie
      uwagę obcych mi ludzi po prostu jestem takim nieudacznikiem że nawet
      niepotrafie znaleźć sposbu na popełnienie samobójstwa .
      • jo210 Re: Samobójstwo 29.12.03, 21:13
        a dlaczego zadajesz to pytanie na forum "Zdrowie"? Idz na "Depresje".
        Tu kazdy chce sie leczyc!!!!
        I to nie zwykli jacys nieudacznicy (tez mi powod!) tylko ludzie powaznie
        chorzy, kalecy,....
    • Gość: anowi Re: Samobójstwo IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.12.03, 22:40
      Nie jestes żadnym nieudacznikiem! Człowieniu! Ja miałam wiele dołów ale trzeba
      sie jakos motywowować do zycia! Są miłe momenty, czasem mili ludzie... Tak to
      jest!
    • Gość: Ludwig Re: Samobójstwo IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 30.12.03, 05:53
      Zapij sie na umor. Albo jedz az pekniesz.
      • Gość: ina Re: Samobójstwo IP: 132.194.202.* 30.12.03, 06:00
        Odpal samochod w zamknietym garazu,a umrzesz szybko i bezbolesnie. Jak nie
        masz samochodu ani garazu to wymysl sobie inny rodzaj smierci.
    • Gość: Jasio He,he... IP: *.ipt.aol.com 30.12.03, 06:27
      > Zostan pacjentem Artura. Zalatwi Cie grzecznie....
    • urtic Re: Samobójstwo - UWAZAJ 30.12.03, 07:19
      Gość portalu: DeppRex napisał(a):

> Witam
      > Jak mogę popełnić samobójstwo w miare bezboleśnie i bez zbędnego
      > dramatyzmu ? Wykluczm skok z wysokości , rzucenie się pod pojazd czy
      > powieszenie . Serdenie proszę o poradę - tylko poważną . Z góry dziękuje .
      > PS . To nie jest żart ani prowokacja .

Popelnic samobojstwo? a po co? Mam nadzieje ze nas tu prowokujesz, jezlei nie -
      STRZEZ SIE - bo to nie bedzie Twoj Koniec, to BEDZIE TWOJ POCZATEK. Niezaleznie
      od tego jak myslisz, czy jak ktos inny mysli, wierzy czy nie, ale prawda jest
      taka. SAMOBOJSTWO TO SMIERTELNY GRZECH, Pismo Swiete mowi ze ta osoba ktora
      popelnia samobojstwo jest ZABOJCA, poniewaz zabila samego siebie, i za taki
      czyn juz nie ma przebaczenia. Czlowiek ktory popelnil samobojstwo, to czlowiek
      ktory stracil wiecznosc, bo dla niego juz nie ma zbawienia.
      TO JEST SWIETA PRAWDA, bez wzgledu na to czy ktos w nia wierzy czy nie, tak
      samo jak sie nie decydowalo o naszym narodzeniu itd.
      Jezeli masz naprawde problemy, pomodl sie, popros zeby Pan Bog Ci pomogl, i On
      napewno Ci pomoze.
      Nawet jezeli jest to prowokacja, kto wie byc moze ten post moze pomoc komus
      innemu. Zycie jest piekne, tylko trzeba to widziec, i jest niemozliwe znalezc
      przyczyne dla tak tragicznego kroku.
      Trzymaj sie i wyrzuc z glowy takie glupstwa.
    • dharmata Czy ktoś ci dał kopa w dupe? 30.12.03, 08:15
      Gość portalu: DeppRex napisał(a):
      > Witam
      > Jak mogę popełnić samobójstwo w miare bezboleśnie i bez zbędnego
      > dramatyzmu?.

Czy ktoś ci dał kopa w dupe? Jak nie to moge ci przyp... że pomiętasz mnie i
      się wreszcie ruszysz do roboty, leniu zasrany. Poprostu niechce Ci nsię nic
      robić. Zabieraj się do pracy, a nie się lenisz i myślisz o sambójstwie, może
      byś jakiejś babci chodnik odsnieżył, albo po zakupy poleciał. Zrobił byś coś
      dla ludzi pożytcznego którzy potrzebują twojej pomocy. Zobaczysz będzie ci
      lepiej jak komus pomożesz. I niewykręcaj się nieudacnictwem, po prostu jesteś
      pospolitym leniem i brakuje ci kopa żeby się ruszyć. Jak chcesz podaj namiar to
      skopie Ci tyłek.
    • abstrakt2003 Re: Idź do psychiatry! (poważnie) 30.12.03, 08:16

• Gość: Roman Re: Samobójstwo IP: *.zaw.net.pl / 80.51.147.* 07.01.04, 13:00
      Słuchaj kolego lub koleżanko! Nie wiem jakiej jestś płci. Zależy Ci na pseudo
      bohaterstwie? Co? i komu? chcesz swoim nieprzemyślnym krokiem udowodnić? Czy
      sądzisz, ze tym krokiem szybciej dostaniesz sie do nieba? Wierzysz, ze ono
      istnieje? Zastanawiałeś sie kiedys nad przyczyną dla ktorej znalazłeś sie na
      tej ziemi? Powinienieś (powinnaś) dojść do słuszmego wnisku że przypadek
      zrządził, że jesteś na tym świecie. Nie jest to niczyja wola a związek
      przyczynowy ze chodzisz po tym padole. Ani wola rodzicow ani tam jakiegoś Boga.
      Jeśli odejdziesz z tego Świata to on nadal będzie istniał i nie zaznaczysz
      swoim desperckim czynem zadnego znaku w historii Ziemi. Ciesz sie z faktu, e
      plemnik Twojego ojca zapłodnil jajo Twojej matki. Moglko sie tak skończyć, że
      sperma ojca mogła powędrować do muszli klozetowej a jajo matki ujść z krwią
      miesiączki i Ciebie nie było by na świecie. To tylko przypadek że jestś na tym
      Świecie a nie czykaś wola. DSkorzystaj z tego przywileju. To sie drugi raz w
      historii Świata nie powtórzy. Nie ma innego Raju jakim jest raj na Żiemi. To co
      Ciebie otacza jest dobrem namacalnym, z którego nie powinno sie rezygnować z
      błachych powodów. Zachowujesz sie gorzej jak zwięrzę, bo zatracasz instynkt
      samozachowawczy, którego proste organizmy nie tracą takie jak zwierzęta i
      rośliny. One nie popełniją samobójstw bo nie myślą ale kierowane są instynktem.
      Ty zaś masz chyba chorą osobowość, lub niedostateczną wiedze na temat swojego
      bytu. Śpieszno Ci do ciemnego, wilgotnego i zgniłego dołu? Prosze bardzo. Swiat
      szybko o Tobie zapomni a każdy wróg i przyjaciel szybko przejdą do porządku
      dziennego. Pomników nikt Ci nie wystawi i poeci nie będa o Tobie pisać. Ja
      gdybym życia nie rozumiał, nie potrafiłbym go cenic. Jesli trafiłem na ta
      stronę to ze zwykłego przypadku. skorzystaj więc z mojej rady. Pozdrawiam. Roman
      • Gość: Hania Re: Samobójstwo IP: *.arcor-ip.net 07.01.04, 16:15
        Nie boisz sie,ze nie bedziesz myslal,ze nigdy juz niczego nie zobaczysz,nie
        poczujesz,nie przezyjesz,ze nikt nie bedzie o tobie pamietal,ze nie ma
        moze "drugiej strony" ,ze zgnijesz i nic po tobie nie zostanie.Ja panicznie
        boje sie smierci i bolu.Pozdrawiam Cie serdecznie i nie uwazam "tego" ani za
        bohaterstwo ani za dowod odwagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka