Dodaj do ulubionych

Potworny ból oczu

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.01.04, 08:48
Przez weekend bardoz bolały mnie oczy szczególnie wieczorem. Byłpo to
wrazenie jakby wysadzania. Do tego miałam wrżenie ze zrenica pulsayjnie
powiększła mi sie i zmiejszała. Czy ktos miał podobne objawy? Czego to mogą
być objawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: Potworny ból oczu IP: *.ipt.aol.com 05.01.04, 08:51
      > Nie znam detali, ale polecam z zamknietymi oczyma...

> A bylo to rzeczywiscie az tak godne podziwu?
      • Gość: Teresa Re: Potworny ból oczu IP: *.devs.ac-net.pl 05.01.04, 10:21
        Jasiu, a tak poza tym, wszyscy zdrowi???
    • Gość: Teresa Re: Potworny ból oczu IP: *.devs.ac-net.pl 05.01.04, 10:56
      Bol oczu taki, ze te galki jakos przeszkadzaja i ma sie uczucie wypychania
      mialam kilka razy. Poniewaz musze na moj wzrok uwazac i tak, kontrolowalam oczy
      natychmiast u lekarza, ale niczego sie nie dopatrzyl, cisnienie w galkach w
      normie, tak wiec nie doszukalismy sie przyczyny.

Ja dociekam na wlasna reke: w medycynie chinskiej oko podlega kregowi watroby,
      ale takze i kregowi nerek. Ja skupialam sie dotad glownie na watrobie (diety
      oczyszczajace watrobe), teraz czas na nerki. Nie chodzi o fizyczna chorobe tych
      organow, pod tym wzgledem (wg med.akademickiej) jestem calkowicie zdrowa, nie
      mam zadnych dolegliwosci i wyniki badan sa dobre, a jednak jakas przyczyna na
      poziomie energetycznym typu niedostatek energii, zaburzenia w jej dystrybucji -
      musi byc. Przymierzam sie do potraktowania siebie ziolowa odzywka dla tego
      kregu, ktora jest jednoczesnie odzywka dla systemu krazenia i ma poprawic stan
      naczyn krwionosnych, regulacje cisnienia tetniczego, akcje serca, poziom
      cholesterolu, wzrok, system nerwowy, pamiec, cyrkulacje krwi w konczynach,
      funkcjonowanie nerek, nadnerczy, drog moczowych, a do tego... aktywnosc
      seksualna i rozrodcza (!)
      Powiem tylko, ze kiedy teraz patrze na swoje dziecinstwo i mlodosc - potworny
      stres, lek i napiecie w jakim wzrastalam, do tego odzywianie sie w 80%
      czekoladkami, budyniami czekoladowymi i lodami takze czekoladowymi - to wlasnie
      nie robilam nic innego, jak rujnowanie kregu nerkowego i watrobowego. Nerkowy
      kontroluje serce i krazenie, watrobowy ma wplyw na uklad trawienny. Mialam
      nerwice, rowniez serca, mialam nieustannie jakies przypadlosci zoladkowe. Jakos
      sie to wszystko zgadza w swietle medycyny chinskiej. Lekarze tardycyjni, w tym
      najlepsi nawet okulisci nie widza tych zaleznosci. Od czolowego profesora
      okulistyki uslyszalam tylko, ze..."mialam slodkie dziecinstwo".
      • Gość: felinecaline Re: Potworny ból oczu IP: *.dial.proxad.net 05.01.04, 12:23
        zamiast krecic sie w kolko nalezaloby jak najszybciej i najkrotsza droga isc do
        olukisty, jest prawdopodobienstwo jaskry a nawet anomalii krazeniowych; jedno i
        drogie powazne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka