ostrosia27 30.01.13, 22:21 Witam. Bardzo proszę o namiary na sprawdzonych specjalistow nefrologii dziecięcej w Warszawie, prywatnie. Moja Córcia ma nawracające ZUM. Będę bardzo wdzięczna. Dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostrosia27 Z innej beczki... 31.01.13, 10:29 Drogie Mamy, poradzcie w jeszcze 1 sprawie, otóż córcia rano wzięła ostatnią dawkę antybiotyku(przepisanego na 7 dni), problem w tym że nie starczyło leku na pełną dawkę(zabrakło ok. 1.5ml). Czy to nie zaważy na leczeniu? Antybiotyk był dobrze dobrany-Ceroxim 250mg. Czy nie powinien być on brany przez 10 dni? Nie chcę aby dziecko miało nawrót ZUM Pozdrawiam serdecznie P.S. Pytanie o specjaliste już nie ważne, znalazłam "biała listę" Odpowiedz Link
hope164 Re: Sprawdzony nefrolog dziecięcy-Warszawa.Pilne 06.02.13, 14:09 Dlaczego szukasz nefrologa - powinnaś poszukać urologa. Zum to problem raczej urologiczny. W warszawie z całą odpowiedzialnością mogę polecić doktora Gastoła z CZD - najlepszy specjalista. Prywatnie przyjmuje w Nukleomedzie. Odpowiedz Link
matimisia Re: Sprawdzony nefrolog dziecięcy-Warszawa.Pilne 14.02.13, 12:39 dr Gastoł przyjmuje też w LuxMedzie ponadto polecam dr Jurkiewicz, przyjmuje w kilku miejscach, wystarczy w google wpisać Odpowiedz Link
ziarenko-piasku Re: Sprawdzony nefrolog dziecięcy-Warszawa.Pilne 08.05.13, 16:04 Raczej polecam urologa - dr Jerzy Czyż Odpowiedz Link