mami7 08.11.04, 16:19 Polećcie proszę dobrego urologa dziecięcego oczywiście w Warszawie. Może być prywatnie. Oczywiście wersja najbardziej poszukiwana, to lekarz przyjmujący i prywatnie i w ramach NFZ. Bardzo proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulec Re: urolog w Warszawie 08.11.04, 21:43 Z calym uporem maniaka polecam mojego - dr Jacek Rutka, Wojskowy Instytut Medyczny, ul. szaserow 128, Klinika Pediatrii i Nefrologii Dzieciecej. tel 6817236 - to tel do kliniki Tak jak pisalam w inym watku - lekarz wydaje sie byc oschly, ale jest bardzo konkretny i naprawde kompetentny. Odpowiedz Link
anula_w Re: urolog w Warszawie 09.11.04, 08:43 Zgadzam sie ponownie z Madziulec, może i dr Rutka jest odrobinę oschły, ale konkretny i nie tworzy sztucznego wrażenia, że ma tłumy pacjentów i przyjmie dziecko za jakieś 2 miesiące. Tel. do dr Rutki zmienił się: 681-62-46 i jest w pracy we wtorki, środy i piątki Odpowiedz Link
mami7 Re: urolog w Warszawie 09.11.04, 10:10 Dziekuję bardzo, bo jak na razie to 3 miesiąc czekamy, żęby dostać się na Litewską gdzie wysłała nas pediatra, a póki co ciężko nam się rozstać z naszą panią doktor z Krakowa. Ale powiedzcie, pan doktor to urolog czy nefrolog? Bo przydałby nam się również ten pierwszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
madziulec Re: urolog w Warszawie 09.11.04, 10:12 Na pieczatce ma specjalista chorob dzieci - nefrolog )) Odpowiedz Link
mami7 Re: urolog w Warszawie 09.11.04, 13:12 Potrzebuję jednak chirurga urologa dziecięcego, więc jeśli ktoś mógłby polecić bardzo proszę. A do Pana doktora pewnie się wybierzemy. Mam jeszcze pytanie, przyjmuje wyłącznie w Szpitalu? Jakas praktyka prywatna? Tak na wszelki wypadek. I jak możecie się ustosunkowac do tego, że trzech pediatrów wysłało nas na Litewską, bo tam niby mają najlepszych nefrologów. Chyba nikt tutaj nie leczy tam dziecka. Ja niestety nie wiem, bo dziecko do tej pory było leczone w Krakowie. Przyznam, że teraz już nie wiem czy wybrać się na Litewską, czy spróbować do dr Rutki, którego polecacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
madziulec Re: urolog w Warszawie 09.11.04, 13:26 ja zaczelam lecyzc dziecko w Instytucie Matki i Dziecka, ale ucieklam... Trafilam na Szaserow i wiem, ze sa dobrzy - po pierwsze maja dobre podejscie, a po drugie sa naprawd edobrzy ) Nie iwem, jesli masz szanse dotarcia na Litewska - nie wahaj sie. Ja bym nie czekala Odpowiedz Link
ziuta74 Re: urolog w Warszawie 09.11.04, 13:55 to moze ja ci polece naszego doktora chirurga/urologa dzieciecego. ciął moje dziecko w wieku 3tyg...ma pewna reke i nie czeka z podejmowaniem decyzji. pan doktor nazywa sie piotr gastoł i przyjmuje w czd, no ale my juz we wrzesniu tego roku zapisalismy sie na styczen przyszlego roku, wiec pozostaje praktyka prywatna. przyjmuje we srody i piatki w lux medzie na racławickiej tel: 0 801 80 08 08 (80 lub 85PLN wizyta) Odpowiedz Link
anouk3 Re: urolog w Warszawie 10.11.04, 22:27 Dr Lidia Skobejko. Prywatnie przyjmuje w klinice Bios na Szaserów, a z funduszu - w CZD. Nam ją polecono i czekamy na zabieg. Odpowiedz Link
gabiwww Re: urolog w Warszawie 26.11.04, 23:07 Ja z moim Stasiem byłam u trzech dosc znanych urologów-chirurgów w Warszawie miedzy innymi u dr.Skobejko u dr. Gruchalskiego ordynatora chirurgii dziecięcej Dziekanowa Lesnego.Ale żaden z nich nie zrobił dobrego wrażenia na mnie i kazdy mówił co innego i inną diagnozę stawiał.Obenie chodzimy do prof.nadzw.Wojciecha Perdzyńskiego chirurga urologa dziecięcego bardzo kompetętny i rzeczowy człowiek polecam go z czystym sumieniem.Za wizyte bierze 100zl.To jego stronka warta poczytania www.perdzynski.pl Odpowiedz Link
piwona2 Re: urolog w Warszawie 23.11.04, 23:34 Mój synek był operowany przez doktora Śmigielskiego w CDZ kiedy miał trzy dni teraz ma dwa i pół roku i cały czas jest pod jego opieką. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Z tego co wiem prowadzi również praktykę prywatną. Ja kontaktuje się z nim w szpitalu na oddziale urologii w CZD pod numerem 815 73 13. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link
ziuta74 Re: urolog w Warszawie 24.11.04, 10:12 czesc piwona. kojarze smigielskiego z oddzialu. taki z brodka lekko siwiejacy. rzeczywiscie robil dobre wrazenie. generalnie mam takie wrazenie ze w czd sa super profesonalni lekarze, szkoda tylko ze to taka umieralnia. bardzo depresyjne miejsce. czyli lezalysmy na tym samym oddziale kolezanko niedoli)) pozdrawim was Odpowiedz Link
mami7 Re: urolog w Warszawie 24.11.04, 16:03 Dziekuję wszystkim za pomoc ) To przykre co napisałyście o CZD. Pozdrawiam Odpowiedz Link