katarzyna.br 25.04.05, 18:13 Myślalam że będe dzielniejsza, ale nie jestem. Za kilka dni c.m. Najgorsze jest to oczekiwanie.Boję się o córcię no i ten wynik. Czy jest lepiej??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazka8 Re: boję się.. 25.04.05, 20:17 Kasiu każda zna się boi,ja zawsze mam nockę i najgorsze myśli nie dopuszczam innych myśli Twój strach jest zupełnie uzasadniony,ale jeżeli mogę Cię pocieszyć całe forum w tym dniu będzie z Wami i mocno będziemy trzymały kciuki.))))))) Odpowiedz Link
maniakow Re: boję się.. 26.04.05, 10:36 Też się strasznie bałam, ale jak zobaczyłam ile osób trzyma za nas kciuki od razu zrobiło sie lżej )). To Forum to wielkie wsparcie duchowe / Zobaczysz, będzie dobrze - będziemy trzymać za Was kciuki. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
madziulec Re: boję się.. 26.04.05, 11:04 Ja balam sie drugiego CUM. Przy pierwszym szlam prawei z marszu, nie wiedzialam czym sie to je. Tearz wiem i prawde mowiac czasem ta wiedza mnie przerasta, bo sobie dopowiadam najgorsze scenariusze ))) Wynik jest w moim mniemaniu zawsze ok - bo wiesz na czym stoisz, a to zawsze lepsze od niepewnosci prawda???? Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
joan76 Re: boję się.. 26.04.05, 11:28 my z Marcelkiem też życzymy Wam jak najmniej nerwów i jak najlepszego wyniku!!! Przechodziliśmy to całkiem niedawno, dzięki Bogu nie rozsypałam się, czego i Tobie życzę! Powodzenia Odpowiedz Link