ljoanna1 30.10.05, 18:16 Proszę o namiary na dobrego nefrologa w Krakowie. Joanna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joln Re: Nefrolog w Krakowie 30.10.05, 19:55 polecam dwoch-doc Pietrzyka z Prokocimia-nasz prowadzacy nefrolog-tel 658 20 11, oddzial dializ, trzeba sie z nim umawiac indywidualnie, bo nie przyjmuje w poradni, autorytet w tzw "srodowisku", ale z tego co sie zorientowalam to refluks nie jest dla niego specjalnym wyzwaniem, zajmuje sie przeszczepami i dializami, wiec dziecko z refluksem to zdrowe dziecko dr Jelen z zeromskiego, moze nie taka znana, ale b. sie angazuje w leczenie i dostepna w kazdej chwili w przeciwienstwie do Pietrzyka, ostatnio sklaniam sie do dr Jeleniowej, chociazby dlatego, ze pracuje w "przyjazniejszym" niz prokocim szpitalu, a niestety juz dwa razy lezalysmy na oddziale tel 644 01 44, oddzial pediatryczny lub chirurgia dzieci Odpowiedz Link
refluksdorsad Re: Nefrolog w Krakowie 30.10.05, 21:42 Polecam dr Jeleń z Żeromskiego. My się u niej leczymy. Bardzo dobra i skuteczna. Odpowiedz Link
edie28 Re: Nefrolog w Krakowie 31.10.05, 20:15 Podłączam się do dziewczyn. Polecam również dr Jeleń. Przyjmuje w szpitalu Żeromskiego, sama prowadzi poradnię nefrologiczną, która mieści się przy poradni chirurgii dziecięcej. Jest dobrym lekarzem i nie ma problemu, żeby się do niej dostać. Masz problem i zostajesz przyjęta z dzieckiem tego samego dnia. Przyjmuje 3 razy w tygodniu. Pod tym numerem dowiesz się szczegółów : 644-88-38 to jest nr do rejestracji. Pozdr. Odpowiedz Link
ljoanna1 Re: Nefrolog w Krakowie 01.11.05, 12:06 Dziękuje za odpowiedzi. Mam pytanie czy ta p doktor przyjmuje na kasę czy za wizytę należy zapłacić. Jeśli tak to ile? Ja leczę dzieko u p doktor Barbary Badowskiej w Prokocimiu. Byłam na wizycie dopiero 2 razy i nie mam powodu zmieniać lekarza, jednak jestrem ciekawa jaką ma opinę wśród pacjętów. Pozdrawiam. Joanna. Odpowiedz Link
edie28 Re: Nefrolog w Krakowie 02.11.05, 11:15 Nie jest to gabinet prywatny więc, nie płacisz za wizytę. Musisz mieć tylko za pierwszym razem skierowanie od pediatry, a potem przychodzisz już bez skierowania. Twojej Pani doktor nie znam więc, nie wypowiem sie na jej temat. Odpowiedz Link