kwinta5 14.10.06, 17:59 jeśli poszukujecie dr Iwańskiej, to przyjmuje jako pediatra w przychodni na Barwinku w pon od 8,a w czwartek po południu do 18. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikoin Re: mam wiadomość dla kielczanek 14.10.06, 22:23 Ale na stale czy tylko na zastepstwo?.Wczesniej pracowala w przychodni na Karczowkowskiej ale niestety tylko pare miesiecy. Odpowiedz Link
kwinta5 Re: mam wiadomość dla kielczanek 15.10.06, 21:39 oj tego nie wiem,ale będę z wizytą w czwartek to zapytam-warto mieć nefrologa z doświadczeniem pod ręką,bo na artwińskiego nie jest fajnie(niestety).Kiedy chciałam umówić się poza kolejnością(omówienie usg)moja pani drtylko mnie zrugała i kazała czekać-łatwo powiedzieć!!!!kiedy człowiek nie śpi w nocy tylko kombinuje ci dzieje się z jego dzieckiem. Panią dr Iwańską znam z opowiadań,mało miła,ale ma doświadczenie-inna mało miła dr uratowała życie naszego dziecka. Chociaż 2w1 nie zaszkodziloby naszym skołatanym nerwom. pozdrawiam Odpowiedz Link
mikoin Re: mam wiadomość dla kielczanek 20.10.06, 11:31 Jak dr.Iwanska przyjmowala na Karczowkowskiej tez chodzilam do niej.Rzeczywiscie dosc oschla ale napewno z duzym doswiadczeniem i stawia zdrowie dziecka na pierwszym miejscu. Teraz corka jest pod opieka Poradni Nefrologicznej i nie mialam potrzby chodzic gdzie indziej.Poza tym leczymy sie w Krakowie (Szpital Zeromskiego) i jednak jak sie cos dzieje to tam jezdzimy.Polecam Odpowiedz Link
kwinta5 Re: mam wiadomość dla kielczanek 26.10.06, 20:25 ja zrezygnowalam z poradni(niestety!!!)bardzo sie zawiodłam,a wolałbym nie,bo lepiej w razie czego mieć kogos na miejscu a nie w krakowie. Odpowiedz Link