sly38 17.02.13, 20:30 dekarzowi z praktyka na pampie moge pomóc znaleść prace w norwegi panąm co wszystko umią odradzam jest selekcja nie znasz sie spadasz do kraju w plecy 5000 zł zastanów się czy warto kłamac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sly38 Re: norwegia 17.02.13, 20:33 literówka papie praktyka system protanowski może ułatwić nabór Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: norwegia 18.02.13, 08:35 Po norwesku mówi, to nie możemy zrozumieć:) Jak siedzę czasem i mojego kuzyna informatyka słucham, to też mam wrażenie, że po norwesku mówi, to tutaj jakieś tajemnicze budowalno-zatrudnieniowe sprawy też norweskie dla mnie są:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: norwegia 18.02.13, 08:40 Takie wypracowanie bez wstępu--ni z gruchy czy pietruchy? Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: norwegia 19.02.13, 16:31 chodziło mi o dekarza z praktyką na papy termozgrzewalne ja ktoś umie do tego dachy z pvc to jest dodatkowy plus prościej tego nie umie napisać hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: norwegia 20.02.13, 01:36 Ale dlaczego o tym piszesz,coś się wydarzyło i mocno cie zbulwersowało? Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: norwegia 22.02.13, 16:49 W norgi są fajne pieniądze z perspektywy dzierżoniowa ,, załatwiłem koledze prace wielki cieśla co on nie umie hhi na pewno umiał gadać przekonał szefa polaka 170 nkr godzina a tu lipa gościu sie nia się szef zły na mnie bo go poleciłem przez jednego pierdołe straciłem szacunek i możliwość pomocy komuś: acha gościa nie ma nie ma znajomego dzwoni do mnie po pijaku i płacze że go oszukałem bo tam trzeba było się znać na ciesielce z drewna kto zły tylko ja hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: norwegia 22.02.13, 17:12 Pisz wolniej (przeczytaj co napisałeś - mało zrozumiałe, prawda?). Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: norwegia 22.02.13, 17:14 Sly----domyśliłam sie ,że tak ci sie przydarzyło.Przejdzie ci.Zwykły szmaciarz. Azali nie napisano-----każdy dobry uczynek zostanie ukarany. To nie znaczy,że nie mamy czynić dobra. Trzymaj sie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: norwegia 24.02.13, 17:53 chaotycznie tak to prawda gościu dzwoni i mówi ty musisz mi robote następną załatwić ludzie mają tupet , i po tym fakcie to opisałem sory za spontan Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: norwegia 25.02.13, 02:24 Sly------odwróć sie do szmaciarza plecami--pamiętaj jak raz sie tak zachował taki zawsze bedzie. Nie musisz nic dla niego robić usuń go ze swojego życia.Niech nie robi ci bałaganu. Jak ci cos dolega,to pisz na forum masz jak w banku wsparcie z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś