misiek_fisiek 19.01.05, 19:23 info o grzejnikach, montau itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek_fisiek grzejniki 19.01.05, 19:30 Witajcie, Mam pytanko. Czy montuje ktoś z Was w swoim mieszkniu grzejniki podłogowe Brugman'a? Interesują mnie takie grzejniki z wentylatorami, w szczególności jak bardzo głośne są te wentylatory, oraz jak jest z ich sterowaniem - chciałbym mieć automatyczny sterownik, w dodatku jeden sterujący dwoma grzejnikami w odrębnych pomieszczeniach - czy da się to wykonać? pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
podkowa68 Re: grzejniki 07.02.05, 11:39 Tak ja montuje takie grzejniki dwie sztuki 1,8m i 2,6m z tego co mi powiedzial architekt wynika ze przy takich dlugosciach nie stosuje sie wentylatorow, wystarcza naturalna cyrkulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
oddajmiognisko Re: grzejniki 06.03.17, 13:03 Jeśli chodzi o grzejniki, sprawdź na buderus.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: grzejniki 21.11.17, 20:23 Gdzie w ogóle kupujecie grzejniki? Macie jakieś sprawdzone sklepy stacjonarne czy szukacie tego typu produktów w sieci? Bo spory wybór grzejników można znaleźć na www.homebook.pl/produkty/grzejniki , mają tam nawet modele ozdobne. W niektórych pomieszczeniach takie grzejniki będą świetnie się prezentowały. Odpowiedz Link Zgłoś