iga_25 18.05.05, 15:39 Mam pytanie, czy w waszych szkołach dyrektorzy zapowiadają wam ze przyjdą do was na hospitacje czy niekoniecznie jestescie o ty informowani. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan_gazety Mój dyrektor zawsze informuje. :-) 18.05.05, 18:25 Jest plan hospitacji w pokoju nauczycielskim. Natomiast ja nigdy nie mówię uczniom, kiedy będzie lekcja hospitowana. Odpowiedz Link
cytryna76 Re: hospitacja 18.05.05, 19:21 Z reguły informują. Są jednak wyjątki - moja, na szczęscie już była, dyrektorka potrafiła przyjść bez zapowiedzi nawet na godzinę wychowawczą i skrytykować nauczyciela w obecnosci uczniów. Bez kometarza. Odpowiedz Link
tiggera Re: hospitacja 19.05.05, 13:46 to zależy od szkoły. w jednych sa grafiki hospitacji i 1.dyr. umawia sie na konkretną lekcję albo 2.wpada w tym miesiącu, który jest na planie na dowolną lekcj. a w innych (w takiej teraz pracuję) o hospitacji dowiaduję się na przerwie, a czasami nawet dyr. czeka na nauczyciela pod klasą:)i jeszcze można dostać po łapach za spóźnienie. Odpowiedz Link