milenka_net 29.11.09, 17:52 Rozważam zakup wózka Peg Perego skate i chiałam zasięgnać opinii uzytkowniczek tego wózka. Jak ten wózek się sprawuje w użytkownianiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma6666 Re: PEG PEREGO SKATE 29.11.09, 18:30 forum.gazeta.pl/forum/w,22462,98565431,98565431,peg_perego_skate.html wystarczy się trochę wysilić i użyć wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: PEG PEREGO SKATE 29.11.09, 18:51 Dzięki, jesteś niezwykle uprzejma.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: PEG PEREGO SKATE 29.11.09, 20:03 emma nie przsadzaj. Pomimo tego, ze pojawiał sie już temat danego wózka to nie znaczy, ze nie mozna zapytac o niego ponownie... czas mija, ktos moze zmienił zdanie na jego temat, przybyło użytkowników itd. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: PEG PEREGO SKATE 29.11.09, 20:11 chyba każdy wózek był na tym forum wałkowany wielokrotnie. każdy następny niepotrzebny wątek na temat wielokrotnie poruszany powoduje większy bałagan i chaos na forum. Lepiej się podpiąć pod inny temat zamiast niepotrzebnie zakładać następny. No ale to się musi chcieć, tylko po co skoro łatwiej się robi bałagan. takie moje spostrzeżenia moderatorskie z innego forum na którym tępi się zakładanie nowych tematów zamiast używanie wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net do niejakiej Emmy6666 30.11.09, 10:19 Zanim załozyłm watek sprawdzałam w wyszukiwarce ale znalezione odpowiedzi były przedawnione i nie satysfakcjonowały mnie. To po pierwsze, po drugie moja panno nie umiesz czytać ze zrozumieniem , mój watek był skierowany do użytkowniczek Peg Perego Skate to po co się odzywasz nieproszona i na na dodatek tak głupio? Jeżeli tylko poczuję nieodpartą potrzebę założenia kolejnych wątków to nie omieszkam tego zrobić, jeśli trudno ci sie z tym pogodzić zgłoś się do specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: do niejakiej Emmy6666 30.11.09, 11:10 po pierwsze nie jestem twoją panną. po drugie nie wiesz czy jestem/byłam użytkowniczką tego wózka bo nigdzie tego nie napisałam reszty i kultury wypowiedzi nie skomentuje Odpowiedz Link Zgłoś
milenka_net Re: do niejakiej Emmy6666 21.12.09, 19:46 Nie mozna komentować czegos czego sie nie ma, w twoim przypadku kulury - zaśmieciłaś mi cały wątek nie majac nic madrego do powiedzenia zwłaszcza o wózku o który pytałam i tylko taki z ciebie pożytek... Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: PEG PEREGO SKATE 29.11.09, 20:14 Co prawda nie uzytkuje, ale obserwuje uzytkowniczki pilnie ;) I zauwazylam, ze sporo tych wozkow sprzedaje sie po kilku miesiacach, wiec chyba ciezko sie jezdzi z wiekszym dzieckiem. Po drugie trudno sie z tym wozkiem wsiada do autobusu, bo podwozie jest plasciutkie i sie zawiesza. Wiecej nie wychwycilam. Dodam, ze bardzo mi sie ten wozek podoba i byl nowoscia, gdy dowiedzialam sie, ze bede miala dzidziusia. Jednak ze wzgledu na podwozie sie nie zdecydowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: PEG PEREGO SKATE 07.12.09, 13:35 miałam ten wozeczek kupiłam go jak tylko pojawiły się w sprzedazy. na początku pjałam z zachwytu ale szybko z niego zrezygnowałam zbyt wiele plastiku im większe dziecko tym bardziej trzeszczał itp. osobiście dziś już bum go nie poleciła Odpowiedz Link Zgłoś
kkasia_lublin Re: PEG PEREGO SKATE 22.12.09, 00:06 nie miałam wózka...ale intensywnie nad nim myslalam swojego czasu nawet ogladałam go we wrocławiu...moje uwagi to wózek ciezki :( ... gondola zmienia sie wsiedzisko wiec nie ma róznicy czy wózek spacerowy czy gondola obie wersje ciezkie:/ niewielkie siedzisko, ale fakt wózek ładny Odpowiedz Link Zgłoś