magdaomar 08.12.09, 18:34 www.youtube.com/watch?v=5XJ2QBO9rjk chciałam kupic city lub buggstera ale chyba poczekam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_nikodemka Re: quinny senzz kiedy wejdzie na rynek? 09.12.09, 21:20 swietny wozek!! bardzo mi sie spodobal, ciekawy jak bedzie w uzytkowaniu,czy te male kolka pjedyncze na dodatek sie sprawdza.. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: quinny senzz kiedy wejdzie na rynek? 09.12.09, 22:24 Gdzieś niedawno znalazłam informację , że w połowie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: quinny senzz kiedy wejdzie na rynek? 09.12.09, 22:25 A ma kosztowac ok. 400$ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: quinny senzz kiedy wejdzie na rynek? 09.12.09, 23:09 chetnie bym go kupila ale czemu tak pozno ma byc dostepny Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: quinny senzz kiedy wejdzie na rynek? 10.12.09, 00:29 Fajny, ale czemu nie mogli kurcze zrobic podnozka regulowanego... znow kolejny wozek ze "zwisającymi nózkami"... Zastanawiam sie tez jak jest z kółkami - czy sa głośne. No i czy jest amortyzacja.? I ciekawe jakie sa wymiary - jak wysokie jest np oparcie - do jakiego wieku starczy? Na plus jest dla mnie składanie, hamulce i ogólny wyglad. Jesli ma tapicerke taka jak mura, to kurcze szkoda - najepiej jakby miał bardziej miekka. No i sobie pogadalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saras-wati Re: quinny senzz kiedy wejdzie na rynek? 10.12.09, 08:12 Mi się nie podoba - ale to pewnie dlatego, że nie lubię takich 'kosmicznych' wózków. No i kubełkowa spacerówka dyskwalifikuje ten wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: quinny senzz kiedy wejdzie na rynek? 10.12.09, 10:04 to chyba nie kubelek Odpowiedz Link Zgłoś
kpg81 podnóżek w senzz 10.12.09, 12:24 Znalazłam fotki senzza na których widać podniesiony podnóżek: www.tinyurl.pl?bvX4qHtj Odpowiedz Link Zgłoś