mlubik 26.01.10, 08:53 pytanie do znawczyń :)))jaka dostawka pasuje do buggstera??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlubik Re: dostawka do buggstera 26.01.10, 08:55 oczywiście dla drugiego dziecka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppaskuda Re: dostawka do buggstera 26.01.10, 10:51 ja miałam dostawkę BuggyBoard Lascal i uzywałam jej do wózków: abc design primo,baby design atlantic,bebe confort trophy i pasowała do każdego z nich.właśnie mam zamiar ją sprzedać,bo starsza córcia chodzi juz wszędzie na nogach i dostawka już leży i się kurzy :) mam czerwoną z trzema żółtymi uśmiechniętymi buźkami.jakby co to proszę o kontakt na maila p.sosnowska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: dostawka do buggstera 26.01.10, 13:33 ja tez uzywałam tej dostawki i ona pasuje chyab do każdego wózka, ma bardzo uniwersalny sposób mocowania. Podczepiałam ją do Emmaljungi, Jane i Maclarena Techno XT. Podejrzewam ze do Bugstera mocuje sie podobnie jak do XT. I ja osobiście to Ci nie polecam.... ;/ Mi sę bardzo źle jeździło z wózkiem typu parsolka. O ile z Emmaljunga i Jane byłam zachwycona to z Maclarenem poszłam tylko na jedne spacer i to była porażka. Moim zdaniem wózek powinien byc dosc masywny zeby z tą dostawką ejchało się dobrze. Maclarena pchało mi się już dość ciężko, cofnięcie było absolutnie niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś