sylwiagur 08.02.10, 15:44 Witam serdecznie, mam pytanie odnośnie Maclarena Quest... Mianowicie czy tapicerkę można w jakiś sposób ściągnąć do prania? A może też można dokupić nowe siedzisko? Bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiagur Re: maclaren quest 08.02.10, 19:22 Hmm, ale jak to zdjąć? Mi to wygląda na jakieś nity, więc nie chciałabym na siłę. Możesz mi podpowiedzieć czym to poodpinać? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: maclaren quest 08.02.10, 22:09 Przyjrzyj się dokładnie z tyłu, powinny być tam takie czarne zapięcia/nie zatrzaski/, gdzie materiał z wózka jest założony, go się zdejmuje.Jak wszystko odepniesz, to górą ściągniesz siedzisko. Budkę radzę zdjąć wcześniej. Nie jestem dobra w tlumaczeniu:), a na youtub nie znalazłam filmiku Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiagur Re: maclaren quest 08.02.10, 22:17 Budę już zdjęłam, lecz zastanawiają mnie te niby nity, które trzymają materiał z siedziska i są doczepione do bocznych rurek (poniżej rączek i budy). Nie wiem czym je odczepić, w niektórych wózkach są śruby i sie po prostu wykręca, a tu właśnie to coś jak nity, nie chciałabym wyrwać... Odpowiedz Link Zgłoś
polika313 Re: maclaren quest 08.02.10, 22:22 to nie są nity tylko takie kołeczki na które zaczepia się tapicerke, z tego normalnie ściąga się materiał jak ubranie z chaczyka, a te kołeczki tam zostają na stale Odpowiedz Link Zgłoś
polika313 Re: maclaren quest 08.02.10, 22:23 haczyka a nie chaczyka :D sorki za byki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiagur Re: maclaren quest 08.02.10, 22:41 Aha... to teraz może być to możliwe... :) Dzięki serdeczne. Od kilku miesięcy używam Inglesinę Zippy, ale dziś dostałam od kuzynki po jej dziecku właśnie Questa. Podoba mi się, jest leciutki, mało miejsca zajmuje w bagażniku, w sam raz na lato. Chciałam go jednak sobie odświeżyć, stąd mój wątek. I tak przy okazji, czy można ewentualnie dokupić gdzieś przednie kółka? Z lewej strony jedno jest jakoś odchylone, nie wiem czy uda mi się to naprawić... Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
polika313 Re: maclaren quest 09.02.10, 09:45 w tej sprawie to byś musiała sie skontaktować z maclarenem polska www.maclaren.pl/ bo raczej wątpliwe żeby gdzieś indziej dostać kółka albo z happy baby www.happybaby.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś