Dodaj do ulubionych

Jaka spacerówka po Bugaboo Cameleon?

08.03.10, 23:53
Od 14 miesięcy mamy wózek Bugaboo Cameleon i powoli zaczyna mnie
denerwować to siedzisko kubełkowe. Może to przez zimę, bo mała zawsze
siedzi jakoś krzywo i trzeba non stop poprawiać bo kombinezon się
podciąga. Zastanawiam się czy nie sprzedać wózka i nie kupić innej
niekubełkowej spacerówki, ale jaką? Troche mnie przerażają te malutkie
kółka na warszawskie drogi :) pozatym przyzwyczaiłam się do tej pełnej
rączki i możliwości przełożenia jej. Macie jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Jaka spacerówka po Bugaboo Cameleon? 09.03.10, 00:06
      Ja po cameleonie mam ochote kupic Bugaboo bee - bardzo chwalony model
      • didis Re: Jaka spacerówka po Bugaboo Cameleon? 09.03.10, 12:09
        A ja widziłam bee jak zostaje przepchnięty przez tory tramwajowe, masakra, mama
        miała niemały problem....
        Ty agnes w USA mieszkasz, a u nas drogi fatalne...ale z drugiej strony ja miałam
        questa po Frogu i dalam radę, a dzewczyny sa zadowolone, może mi ten wizerunek
        mamy pchającej przez te tory ten wózek przejdzie, poza tym wg mnie na zimę,
        żaden z malymi się nie sprawdzi...
        • agnes_nyc Re: Jaka spacerówka po Bugaboo Cameleon? 09.03.10, 12:33
          Tak mieszkam w usa ale tutaj tez chodniki do pieknych nie naleza raz jak wiozlam
          wozkiem paczke do wysylki to tak byl chodnik krzywy ze paczka mi spadla z wozka :)
          • vanillafields Re: Jaka spacerówka po Bugaboo Cameleon? 09.03.10, 13:04
            A ja sie napalilam na Bee, i chcialam jako drugi wozek do samochodu, bo tez mam
            Buga, ale po zobaczeniu na zywo sie rozczarowalam... Wozek sliczny i sie
            manewruje 'jak po masle', ale siedzonko male, jakies takie scisniete (moja mala
            jest mala i nie ma roku jeszcze a juz wygladalo ze jej ciasnawo)... Chyba ze Bee
            Plus, ale z koleji mi sie nie bardzo podoba hehe.
            • samanya123 Re: Jaka spacerówka po Bugaboo Cameleon? 09.03.10, 17:40
              Tylko że Bee jest dosyć drogi, myślałam, że znajdę jakiś wózek tak do
              1200 zł
              • vanillafields Re: Jaka spacerówka po Bugaboo Cameleon? 09.03.10, 19:13
                Ja myslalam ze uzywanego kupie.... ale doszlam do wniosku ze jednak nie warto.
                • samanya123 Re: Może Chicco Living? 09.03.10, 22:36
                  Wsumie spełnia moje kryteria. Tylko on nowy i nie ma żadnych opinii.. a
                  z takich drobnych szczegółów to ma nieładne kolory, no ale cóż, nie
                  jest to najważniejsze.
                • didis Mam lulu bed of roses a tu chłopak w drodze 10.03.10, 10:42
                  Myślałam, że już tego wózka nie będę sprzedawała, mam do niego oryginalny
                  śpiworek i go bardzo lubię, ale wczoraj dowiedziałam się, że w brzuchu
                  chłopaczek sobie slodko siedzi... i nie wiem... sprzedawać, nie sprzedawać....
                  mężowi obiecałam, że mu kupię joggera elite jak tylo przesiądziemy się w
                  spacerówkę...bo wg. niego Cameleon terenowy nie jest, a tu proszę, jeszcze
                  parasolkę przyjdzie mi kupić... A Wy co byście zrobiły...w sumie czarny jest...
                  z kwiatkamiD:
                  • didis to miało byc w osobnym watku sorry 10.03.10, 10:43

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka