calineczka793
16.09.10, 21:03
Isabel_o doczytałam, że masz oba wózki które chodzą mi po głowie;-) - tzn. przy MB myślę raczej o Urban Jungle;-) W sumie byłam już zdecydowana na BJ z racji tego, że mam Mini, który bardzo przypadł mi do gustu, jednak od wczoraj chodzi za mną MB i mam zagwozdkę;-)
W związku z tym mam kilka pytań i byłabym wdzięczna za odpowiedzi;-)
- jak faktycznie wygląda buda w MB - jest porównywalna do BJ - która wg Ciebie lepiej chroni przed warunkami atmosferycznymi? może jakieś real foto - bo zdjęcia producenta szczerze mówiąc nic mi nie mówią;-)
- jak wygląda amortyzacja w MB tylko na tylne koła, a jak w BJ
- interesuje mnie również rozmiar po złożeniu, ale tutaj chyba mi nie pomożesz bo MB Urban jest jednak większe niż Swift;-)
- które wg Ciebie siedzisko starczy na dłużej MB czy BJ?
- z tego co się zorientowałam MB nie ma regulowanego podnóżka - BJ ma - to przemawia na korzyść BJ - wózkiem ma jeździć 10 miesięczny Ssak i chyba ten reg. podnóżek by mu się przydał.
- na real fotkach zauważyłam, że masz wkładkę do Elite - gdzie takie coś mogę znaleźć?;-) Ja do Mini kupiłam wkładkę z Maca, jednak jest za krótka.
Pozdrawiam!
D.
Ps. jmożesz zdradzić ile kosztował CIę BJ Elite z DE;-) W którym sklepie kupowałaś?